TRAŽILI STE - GLEDAJTE! Polufinale Lige šampiona po ukusu sladokusaca

Novosti online

20. 04. 2023. u 17:48

RASPLET u ovogodišnjnoj Ligi šampiona je "nacrtan" za one koji su želeli fudbalsku dramu i dobili su je na tacni. Real Madrid će na Mančester siti, a u velikom italijanskom derbiju u polufinalu najskupljeg evropskog takmičenja gledaćemo veliki italijanski derbi Inter - Milan.

ТРАЖИЛИ СТЕ - ГЛЕДАЈТЕ! Полуфинале Лиге шампиона по укусу сладокусаца

EPA

Samo jedno je zagarantovano i to je sasvim dovoljno: dobar fudbal sa skupim zvezdama na terenu pred prepunim tribinama tri stadiona. Po onome šta su pokazali do sada u Ligi šampiona, više je nego jasno da su sva četiri tima zaslužemo u polufinalu. Najviše su pokazali Real Madrid i Mančester siti. Madriđani su održali dva javna fudbalska časa Čelsiju, dok je samo za nijansu manje ubedljiv bio Mančester siti u sudaru sa Bajern Minhenom.

Inter je izašao lako na kraj sa Benfikom, dok je Milan u italijanskom sudaru sa Napolijem bio spretniji, srećniji i bolji i zaslužio da se na "San Siru" odnosno "Đuzepe Meaci" bori za slavu i odlazak na veliko finale koje će se igrati u subotu, 10. juna na stadionu "Ataturk" u Istanbulu.

Pre toga će 9. i 17. maja u polufinalu igrati Real i Siti, prvo u Madridu, a onda 10. i 16. maja Milan i Inter na istom stadionu, a prvo će Milan biti domaćin.

- Ekipa nam je iscrpljena i mi sada razmišljamo samo o dve stvari. Prvo, kako da se što pre oporavimo, a zatim kako da se posle tri uzastopna polufinala, konačno odemo u finale. Ali, prvo ćemo morati da uradimo ključnu stvar, jer ako želiš da budeš prvak Lige šampiona moraš da pobediš Real Madrid. Nekada je ovo pravilo važilo ako ti je rival Barselona, ali sada se za sve pita Real - više nego iskren je bio trener Sitija Pep Gvardiola koji je svestan da će uskoro na surotnoj strani imati aktuelnog šampiona Evrope i starijeg kolegu Karla Ančelotija.

Jer, ako iko zna kako se igra na rezultat i osvajaju trofeji, zna "don Karlo".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)