DŽON LEDŽEND ODBIO POZNATOG IGRAČA PREMIJER LIGE: Pevač je mogao da zaradi 50.000 funti samo za jednu pesmu na venčanju, ali...

Novosti online

12. 04. 2023. u 22:30

ISKUSNI engleski fudbaler Džondžo Šelvi dospeo je u centar pažnje pošto se nedavno pojavio na podkastu i otkrio da je pre nekoliko godina pokušao da dovede poznatog američkog pevača Džona Ledženda na svoje venčanje i ponudio mu ogroman novac samo da otpeva jednu pesmu.

ЏОН ЛЕЏЕНД ОДБИО ПОЗНАТОГ ИГРАЧА ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ: Певач је могао да заради 50.000 фунти само за једну песму на венчању, али...

Foto: Profimedia

Šelvi trenutno igra za Notingem Forest, gde je stigao početkom ove godine. Pamtimo ga po sjajnim igrama za Njukasl, ali posle dolaska bogatih vlasnika i novih pojačanja za njega više nije bilo mesta u tom klubu.

Iskusni 31-godišnji vezista je početkom godine nakon sedam godina odlučio da napusti Njukasl i skrasio se u Notingem Forestu, sa kojim je potpisao ugovor do leta 2025. godine. Šelvi nije bio mnogo u očima javnosti poslednjih godina, ali je već neko vreme vruća tema na društvenim mrežama nakon gostovanja u podkastu.

Govorio je o svojoj fudbalskoj karijeri koja je počela 2008. godine u Čarltonu, a pre dolaska u Njukasl igrao je za Liverpul, Blekpul i Svonsi. Međutim, to nije bilo toliko zanimljivo kao stvari koje je otkrio kada je u pitanju njegov privatni život.

Ispričao je neverovatnu priču kako je pre venčanja pokušao da angažuje poznatog pevača Džona Ledženda samo da otpeva jednu pesmu na venčanju.

Šelvi se oženio dugogodišnjom devojkom Dejzi Evans 2015. godine, ali nije uspeo da natera Džona Ledženda da otpeva „All of me“ na njihovom prvom plesu uprkos tome što je američkom pevaču ponudio ogromnu sumu novca.

- Pokušao sam da dovedem Džona Ledženda na svoje venčanje da otpeva prvu pesmu za ples. Ponudio sam mu 50.000 funti samo da otpeva jednu pesmu, a on je to odbio. Mislio sam 'ajde druže, daću ti 50.000 funti samo za jednu pesmu 'ali nije prihvatio', otkrio je vezista Notingem Foresta.

Šelvi je nudio pored 50.000 da pokrije sve troškove pevačevog dolaska iz Los Anđelesa u Englesku, ali ni to nije uspelo.


Ipak, na venčanju su imali specijalnog gosta koji je oduševio prisutne. Komičar Džimi Kar je napravio stand-up nastup na ovom venčanju i dobio gromoglasan aplauz i ovacije kada je završio.
 

BONUS VIDEO: DILEME NIJE BILO: Zbog ovoga je prekinuta utakmica Čukarički - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)