MEGATRANSFER SRBINA SVE IZVESNIJI! Ukoliko se ovo dogodi, Vlahović se seli u Premijer ligu

Novosti online

06. 04. 2023. u 21:47

SRPSKI napadač Dušan Vlahović mogao bi da se preseli u Premijer ligu u letnjem prelaznom roku. Reprezentativac "orlova" plaćen je Fiorentini 81.6 miliona evra, ali su bjankoneri od njega više očekivali.

МЕГАТРАНСФЕР СРБИНА СВЕ ИЗВЕСНИЈИ! Уколико се ово догоди, Влаховић се сели у Премијер лигу

FOTO: AP/Tanjug

Vlahović je postigao 20 golova uz šest asistencija na 51 odigranoj utakmici, ali to nije zadovoljilo torinsku javnost. Italijanska štampa danas je navela da Juventus ne planira da proda Dušana, ali postoji

Ipak, u slučaju da Juventus ne uspe da se kvalifikuje u Ligu šampiona, Vlahović je po pisanju engleskih medija spreman da se preseli na Ostrvo.

Portal "FourFourTwo" tvrdi da je već dao načelnu saglasnost za prelazak u Arsenal. Nema sumnje da bi Mikel Arteta voleo da pojača konkurenciju u napadu gde sada ima Gabrijela Žesusa i Bukaja Saku.

Ono što je sigurno, Vlahović ima ugovor do 2026. godine i nalepljenu cenu od 100.000.000 evra.

Iako trenutne performanse ne odgovaraju traženoj cifri u Torinu veruju da im interesovanje Real Madrida, Bajerna iz Minhena, Arsenala, Mančester junajteda, daje prostora u pregovorima.

BONUS VIDEO: Meraklije počele obeležavanje stogodišnjice Radničkog iz Niša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTAN SNIMAK: Novak Đoković zabrinuo navijače kao nikad pre! Da li je sa njim sve u redu?! (VIDEO)