"ŠAMAR" JUNAJTEDU U TRCI ZA LIGU ŠAMPIONA! NJukasl isprašio Mančester: "Sent DŽejms park" je neosvojiva tvrđava (VIDEO)

Novosti online

02. 04. 2023. u 19:30

FUDBALERI Mančester junajteda rezultatom 2:0 poraženi su vrućem gostovanju Njukasl junajtedu u meču koji bi u velikoj meri mogao da ima uticaj na trku za mesto koje vodi u Ligu šampiona naredne takmičarske godine.

ШАМАР ЈУНАЈТЕДУ У ТРЦИ ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА! Њукасл испрашио Манчестер: Сент Џејмс парк је неосвојива тврђава (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Ekipe Edija Hau još jednom je pokazala koliko je teško osvojit tvrđavu zvana Sent Džejms Park.

Od prvog sudijskog zvižduka "svrake" su krenule da bombarduju gol "crvenih đavola", a samo je David De Hea bio zaslužan što Junajted već na poluvreme (0:0) nije otišao sa golom zaostatka.

Ekipa Ten Haga odlovela je pod naletima rivala i u drugom poluvremenu, ali je ipak kapitulirala i to dva puta.

Igrao se 65. minut utakmice kada je Alan Sen-Maksiman lepo glavom spustio loptu za mladog Džoa Viloka, a ovaj je uspeo da se ušunja pored četiri defanzivca Mančestera za delirijum na Severu engleske.

Snimak gola možete videti klikom OVDE.

A onda, novi šamar Junajtedu u trci za Ligu šampiona u samom finišu. Igrao se 88. minut kada je Kijeran Tripije, majstor prekida, u svom prepoznatljivom stilu zavrnuo loptu iz slobodnog udarca, koju je dočekao Kalum Vilson i smestio je u mrežu za konačnih 2:0.

Snimak gola možete videti klikom OVDE.

Njukasl se ovom pobedom izjednačio a tabeli Premijer lige na trećem mestu sa današnjim rivalom. Crno-belima sledi gostovanje Vest hem junajtedu, a Mančester će na svom terenu u narednom kolu dočekati Brentford.

TABELA PREMIJER LIGE

BONUS VIDEO:  Proslava titule Lige šampiona na trgu u Madridu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar