OVAJ ČOVEK JE NEVEROVATAN! Pogledajte čudesan het-trik Karima Benzeme: Francuz u razmaku od sedam minuta smestio tri gola u mrežu Valjadolida

Novosti online

02. 04. 2023. u 17:14

FUDBALERI Reala iz Madrida danas dočekuju Viljadolid na prepunom "Santajno Bernabeu" stadionu, koji je imao tu privilegiju da gleda fudbalsko čudo iz arsenala "kraljevića". Karim Benzema postigao je najbrži het-trik u karijeri i to na kakav način!

ОВАЈ ЧОВЕК ЈЕ НЕВЕРОВАТАН! Погледајте чудесан хет-трик Карима Бенземе: Француз у размаку од седам минута сместио три гола у мрежу Ваљадолида

FOTO: AP/Tanjug

Francuski golgeter prvi od ta tri postigao je u 29. minutu, kada se sjajno kretao od lopte i nakon centaršuta Vinisijusa postigao gol za vođstvo od 2:0 svog tima.

Snimak gola možete videti klikom OVDE.

FOTO: AP/Tanjug

Drugi njegov, a treći Madriđana, bila je demonstracija surovog finiša koji poseduje Karim Benzema. On se u samo tri minuta nakon prvog pogotka u trku namestio na svoju desnicu i onda uputio projektil u mreži gostiju.

Snimak gola možete videti klikom OVDE.

A onda, istorija! Osvajač Zlatne lopte prestigao je Lionela Mesija koji je do danas bio drugi kada je u pitanju najbrži het trik španske La Lige. Rekorder je ostao Kevin Gameiro, koji je Het-trik postigao za nešto više od četiri minuta. 

FOTO: AP/Tanjug

Benzema je u 36. minut postigao još jedan pogodak i to makasizcama, za ogromnih 4:0 na poluvremenu .

Snimak gola možete videti klikom OVDE.

TABELA LA LIGE

BONUS VIDEO:  Proslava titule Lige šampiona na trgu u Madridu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!