LOŠE VESTI ZA TOTENHEM NA REPREZENTATIVNOJ PAUZI: "Pevci" ostali bez standardnog prvotimca! Emerson Rojal mora na operaciju

Novosti online

28. 03. 2023. u 18:15

DEFANZIVAC Totenhema i reprezentacije Brazila Emerson Rojal, povredio se na utakmici sa Marokom i biće podvrgnut operaciji kolena, prenosi Sportklub.

ЛОШЕ ВЕСТИ ЗА ТОТЕНХЕМ НА РЕПРЕЗЕНТАТИВНОЈ ПАУЗИ: Певци остали без стандардног првотимца! Емерсон Ројал мора на операцију

FOTO TANJUG/ Pres sluzba Predsednika Srbije/ bk

Reprezentacije Brazila i Maroka odigrale su prijateljski meč sinoć u Tangeru, u kojem je slavila afrička selekcija sa 2:1.

- Možemo da potvrdimo da je Emerson Rojal doživeo povredu meniskusa na levom kolenu dok je bio na međunarodnoj utakmici sa Brazilom tokom prošle nedelje - saopštio je Totenhem.

Rojal je u londonski klub stigao 2021. godina i uspeo je da postigne tri gola na 53 utakmice. Kod Kontea je bio praktično nezamenjiv na poziciji desnog beka, osim jednog kraćeg period u kom je primat preuzeo Irac poznat po svojim ofanzivnim karakteristikama, Metju Doerti.

Podsetimo, londonski tim je nedavno otpustio trenera Antonija Kontea uprkos tome što je tim i dalje na mestu koje vodi u Ligu šampiona.

BONUS VIDEO:  Meraklije počele obeležavanje stogodišnjice Radničkog iz Niša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024