SRBINU SE NE PIŠE DOBRO: FA želi "beskonačnu kaznu" za Mitrovića

Novosti online

21. 03. 2023. u 09:03

Aleksandar Mitrović je dobio crveni karton u meču FA Kupa zbog toga što je oštro protestovao kod sudije, a čak je imao i fizički kontakt sa njim. Zbog toga sledi oštra kazna Fudbalske asocijacije iz koje je poručeno da bi uobičajna kazna od tri meča suspenzije za Mitrovića bila "nedovoljna".

СРБИНУ СЕ НЕ ПИШЕ ДОБРО: ФА жели бесконачну казну за Митровића

FOTO: AP/Tanjug

Iz FA kažu da će Mitrović biti kažnjen zbog nasilnog i nepristojnog ponašanja. Uz napadača Fulama kažnjen je i menadžer Marko Silva koji je vređao sudiju, a takođe je i Fulam pomenut u saopštenju Fudbalske asocijacije zbog toga što se članovi tima nisu ponašali pristojno.

- Fudbalska asocijacija tvrdi da standardna kazna koja bi se inače odnosila na Mitrovića za isključenje za nasilno ponašanje prema sudiji nije dovoljna. Mitrovićevo ponašanje i jezik su bili neprimereni, uvredljivi i preteći i zbog toga je isključen - piše između ostalog u saopštenju.

Fulam je izgubio od Mančester junajteda u četvrtfinalu FA Kupa na „Old trafordu“ 3:1. Prvi gol na meču je dao Mitrović, da bi kasnije od 72. minuta kada je Aleksandar bio isključen sve bilo promenjeno. „Crveni đavoli“ su dali tri gola i tako prošli dalje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)