MESIJEV BIVŠI SAIGRAČ POZIVA ARGENTINCA U BARSU: ''Želimo da se vrati, čekamo ga raširenih ruku''

Novosti online

20. 03. 2023. u 12:30

Fudbaler Barselone Serhi Roberto pozvao je danas igrača Pari Sen Žermena i argentinskog reprezentativca Lionela Mesija da se vrati u katalonski klub, prenosi španski As.

МЕСИЈЕВ БИВШИ САИГРАЧ ПОЗИВА АРГЕНТИНЦА У БАРСУ: Желимо да се врати, чекамо га раширених руку

Foto:AP

Mesi je igrao za Barselonu od 2000. do 2021. godine, a onda je prešao u PSŽ. Španski mediji podsećaju da argentinski fudbaler ima ugovor sa šampionom Francuske do 30. juna, a Mesi još nije odlučio gde će da nastavi karijeru. On je u nedelju dobio zvižduke od navijača PSŽ-a, koji u Mesiju vide jednog od glavnih krivaca za ranu eliminaciju iz Lige šampiona.

- Čekamo Mesija raširenih ruku. Ko ne bi jedva dočekao njegov povratak!? Na kraju, bolje da ne pričamo ništa oko toga, jer je to stvar kojom se bave predsednik, direktor i trener. Ali, što se tiče nas igrača, naše ruke su raširene - poručio je Roberto.

On je istakao da ne razume navijače Pari Sen Žermena.

- Stvarno mi je to neshvatljivo. Koliko je dao golova ove sezone, koliko asistencija i sada njega krive što su ispali iz Lige šampiona? Mesi je spektakularan igrač. Ostaje gorak ukus u ustima kada vidite da ga neko tretira na taj način - zaključio je Roberto.

BONUS VIDEO: ŠOK "POD BAGDALOM": Napredak "u minut do 12" kaznio Zvezdine promašaje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda