GORE APENINI: Dušan Vlahović opet u centru skandala (VIDEO)

Novosti online

20. 03. 2023. u 08:48

Tenzije su bile velike na utakmici između Intera i Juventusa, koja je i jednima i drugima mnogo značila u borbi za plasman u evropska takmičenja. Gosti iz Torina su na kraju došli do bodova golom Filipa Kostića - 0:1.

ГОРЕ АПЕНИНИ: Душан Влаховић опет у центру скандала (ВИДЕО)

Foto: AP

A nakon poslednjeg zvižduka sudije Kifija na "Đuzepe Meaci", neko je iznervirao Dušana Vlahovića u haosu koji je prethodno izbio, a ovaj se potom zaleteo u gužvu. Vrlo brzo je pomoćni sudija sa zastavicom krenuo da mu gestikulira i da mu viče da se smiri.

Nakon manjeg odgurivanja i tenzija, uleteo je i glavni arbitar, koji je morao da podeli disciplinske mere, pa su D'Ambrozio i Paredes zbog svoje svađe, držanja za vrat i dugačkog jezika dobili po crveni karton zbog konflikta i tako su "osakatili" svoje timove za buduće mečeve. Sve se na tome završilo na terenu, ali "treće poluvreme" je nastavljeno posle meča.

Naime, mnogo bure se podiglo oko pogotka "stare dame". Sporan je taj 23. minut kada su u istoj akciji Adrijen Rabio, a potom Dušan Vlahović igrali rukom, pre nego što je Kostić odapeo strelu u mrežu domaćina. VAR je gledao i priznao je pogodak "staroj dami", što je izazvalo bes u Interu.

Na društvenim mrežama šire se fotografije i video-snimci igranja rukom Rabioa i Vlahovića, ali sudije u tim potezima nisu videle ništa sporno.

Trener Intera Simone Inzagi nije dugo čekao da oštro udari na sudije.

– Desilo se nešto jako ozbiljno. Primiti ovakav gol u vreme VAR-a je neprihvatljivo. Još teže je sa objašnjenjem da nema snimaka. Ljuti smo i tražimo odgovore. Ovo je skandal – rekao je Inzagi.

Njegov kolega sa klupe Juventusa Maks Alegri je imao drugačije viđenje situacije. Pozvao je velikog rivala da se ponaša gospodski u porazu.

– Odluke sudija moraju da se prihvate, na ovaj ili onaj način. Nismo pratili dramu u Salernitani kada smo oštećeni, a i već smo imali poništen gol protiv Intera kada nije jasno rečeno da je bila ruka. Juve je džentlmen u ovoj situaciji, ne pravi probleme. Pričajte o fudbalu, ne sudija – rekao je Alegri.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina