LIGA KONFERENCIJA: Fiorentina uz gol Milenkovića do četvrtfinala! Leh silan na gostovanju, Bazel nakon penal lutrije izbacio Slovan

Novosti online

16. 03. 2023. u 22:19

Poznati su i prvi učesnici četvrfinala Lige konferencija.

ЛИГА КОНФЕРЕНЦИЈА: Фиорентина уз гол Миленковића до четвртфинала! Лех силан на гостовању, Базел након пенал лутрије избацио Слован

FOTO: AP/Tanjug

Fudbaleri Fiorentine pobedili su na gostujućem terenu ekipu Sivaspora 4:1 (1:1) i plasirali se u četvrtfinale Lige konferencija.

U prvoj utakmici odigranoj u Firenci, Fiorentina je savladala turski tim rezultatom 1:0.

Golove za italijanski tim postigli su Artur Kabral u 44. minutu, srpski reprezentativac Nikola Milenković u 62. minutu, Dimitros Gutas koji je postigao autogol u 78. minutu i Gaetano Kastrovili u 89. minutu. Jedini gol za domaću ekipu postigao je Erdogan Jesilurt u 35. minutu.

Fudbaleri Leha pobedili su, takođe na gostovanju, Đurgarden rezultatom 3:0 (0:0) i plasirali se u narednu rundu takmičenja. U prvom meču poljski tim je  bio bolji rezultatom 2:0.

Ekipa Bazela je uspela tek nakon penala rezultatom 3:2 da izbaci Slovan iz Bratislave i obezbedi četvrtfinale Lige konferencija. Prva utakmica završena je rezultatom 2:2, kao i današnja tako da su penali odlučivali ko će proći u narednu rudnu takmičenja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja