SRPSKI KRALJ ASISTENCIJA HARA "ČIZMOM"! Filip Kostić pokvario veče Dejanu Stankoviću: Ovako je Juventus načeo mrežu Sampdorije (VIDEO)

Novosti online

12. 03. 2023. u 21:14

TORINSKI JUVENTUS dočekao je danas na svom terenu Sampdoriju Dejana Stankovića u okviru italijanske Serije A. Već na samom startu jedan od mnogobrojnih Srba na današnjem okršaju imao je uticaj prilikom postizanja gola.

СРПСКИ КРАЉ АСИСТЕНЦИЈА ХАРА ЧИЗМОМ! Филип Костић покварио вече Дејану Станковићу: Овако је Јувентус начео мрежу Сампдорије (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

 Filip Kostić bio je taj koji je pored Dušana Vlahovića i Filipa Đuričića prvi ostavio trag u susretu ekipe iz donje i gornjeg doma šampionata na čizmi.

On je stigao do svoje 11. asistencije u svim takmičenjima za staru damu i to nakon fantastičnog centaršuta iz ugla.

Srpski krilni igrač je zavrnuo loptu iz kornera na sebi svojstven način, a u srcu kaznenog prostora dočekao ju je Bremer i fantastičnim trzajem glavom zatresao mrežu rivala.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!