OPREZNO SA JEDINSTVOM: OFK Vršac pred sutrašnje gostovanje u Ubu

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

11. 03. 2023. u 21:00

FUDBALERI OFK Vršca sjajno su otvorili prolećni deo MocartBet Prve lige Srbije. Iz tri meča nemaju ni jedan poraz, a taj niz žele da nastave i u sledećem kolu, kada gostuju Jedinstvu u Ubu.

ОПРЕЗНО СА ЈЕДИНСТВОМ: ОФК Вршац пред сутрашње гостовање у Убу

Foto: OFK Vršac

Vrščani ovaj meč, koji će se igrati sutra, 12. marta, od 14 časova, dočekuju u dobrom raspoloženju, sa željom da se Ubljanima revanširaju za neugodan poraz, koji su im u prvom delu sezone naneli na domaćem terenu.

-Jedinstvo ima vrlo kompaktan i ozbiljan tim, dobru posećenost utakmica i sjajnu infrastrukturu. Sve to je za nas dodatni motiv da odigramo najbolje što možemo, ali ćemo tek posle 90 minuta saznati ko će biti bolji. Svakako nas očekuje težak meč. Videćemo da li naša mini-serija bez poraza može i dalje da traje – rekao je trener OFK Vršca Nenad Mijailović.

Kada je reč o zdravstvenom biltenu igrača, u timu najverovatnije neće biti Mršulja, koji je u prethodnom meču zadobio povredu ramena.

Ohrabruje to što je Pavlov posle kraće pauze zbog povrede ponovo počeo da trenira sa ekipom, pa postoji mogućnost da će zaigrati već na utakmici sa Jedinstvom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a