ČELSI IMA IMPERATIV PROTIV DORTMUNDA: Prolaz dalje u Ligi šampiona ili milioni u bunaru

Z. Ćorović

07. 03. 2023. u 08:00

VEČE istine za "plavce". Fudbaleri Čelsija dočekuje sutra (21.00) na svom stadionu Dortmund u revanšu osmine finala Lige šampiona koji je za njih najvažniji meč sezone. Nema popravnog, ukoliko se ne nadoknadi 0:1 iz prvog meča, ogorman novac koji je uložen na pojačanja u dva poslednja prelazna roka (oko 350 miliona evra) pašće u vodu.

ЧЕЛСИ ИМА ИМПЕРАТИВ ПРОТИВ ДОРТМУНДА: Пролаз даље у Лиги шампиона или милиони у бунару

Tanjug/AP

Čelsi je očajan u domaćem šampionatu, deseti je i bez šansi da se u finišu ugura među prve četiri ekipe kako bi i sledeće sezone zaigrao u Ligi šampiona. Melanholiju i nezadovoljstvo na "Stamford bridžu" jedino još može da preseče dobar rezultat u Evropi. Navijači londonskog velikana nemaju poverenje u trenera Grema Potera i mnogi se pitaju kako još nije dobio otkaz. Tek je ovog vikenda stigla mršava pobeda nad Lesterom (1:0), prva posle šest neuspeha, nedopustivo je i što je takav elitan napad sa Havercom, feliksom, Mudrikom Ziješom, Obamejangom postiže premalo golova (samo dva na zadnjih sedam utakmkca).

- Pred nama je veliki izazov, moramo da zbijemo redove i eliminišemo Dortmund kako bi vratili poljuljano samopouzdanje - rekao je Poter.

Dortmund je u silnom zaletu, vezao je deset pobed, a u poslednjih 12 mečeva postigao je bar po jedan gol.

U drugom meču večeri, očekuje se da Benfika na svom stadionu rutinski završi posao sa Brižom, posle trijumfa od 2:0 u prvom meču.

RASPORED

UTORAK

(0:1) Čelsi - Borusija D. 21.00

(2:0) Benfika - Briž 1.00

SREDA

(1:0) Bajern - PSŽ 

(0:1) Totenhem - Milan

14. MART

(1:1) Mančester s. - Lajpcig 21.00

(0:1) Porto - Inter 21.00

15. MART

(5:2) Real M. - Liverpul 21.00

(0:2) Napoli - Ajntraht 21.00



 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)