NIKOLA MAKSIMOVIĆ I DALJE BEZ KLUBA: Bio sam na korak od prelaska u Lacio

Novosti online

04. 03. 2023. u 11:00

IGRAO je godinama Nikola Maksimović (31) sa velikim uspehom za Napoli, povremeno je bio i deo reprezentativnih planova "orlova" (25 nastupa), a onda je usledio rastanak sa Napolitancima i odlazak na margine fudbalskih zbivanja na Apeninskom poluostrvu.

НИКОЛА МАКСИМОВИЋ И ДАЉЕ БЕЗ КЛУБА: Био сам на корак од преласка у Лацио

Foto: EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA

Prelazak u Đenovu je definitivno bio korak unazad u karijeri iskusnog defanzivca, a od 1. septembra prošle godine, kada mu je istekao ugovor sa "grifonima" Maksimović je bez kluba.

U razgovoru za Tutomerkato otkrio je da je sve moglo da bude drugačije.

- Isticao mi je ugovor sa Napolijem i Inzagi je želeo da me dovede u Lacio. Dogovor je praktično bio postignut, ali je sve propalo onog trenutka kada je odlučio da pređe u Inter.

Dolazak Maurisija Sarija na klupu nebesko-plavih je promenio iz korena priču o angažmanu Srbina.

- Lacio je bio prvi klub koji me je zvao kada je postalo jasno da neću produžiti ugovor sa Napolijem. Simone je na ručku sa Imobileom i Insinjeom pitao za mene i Lorenco me zvao i obavestio da postoji šansa. Zatim je Sari stigao u klub i sve je stalo.

Maksimović trenutno održava formu u glavnom gradu Srbije u iščekivanju novog angažmana. Tokom devet godina boravka u jednoj od najkvalitetnijih liga Evrope odigrao je ukupno 146 utakmica za Torino, Napoli i Đenovu i osvojio jedan trofej - Kup Italije sa Napolijem 2020.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!