''EMOTIVAN SAM, ALI NISAM LUD'' Morinjo besan na sudije

Novosti online

01. 03. 2023. u 12:52

Trener fudbalera Rome Žoze Morinjo izjavio je danas da je četvrti sudija glavni krivac za njegovo isključenje na meču 24. kolu Serije A protiv ekipe Kremonezea, prenosi "Bi-Bi-Si" (BBC).

ЕМОТИВАН САМ, АЛИ НИСАМ ЛУД Морињо бесан на судије

Foto: AP

Fudbaleri Kremonezea pobedili su sinoć na svom terenu Romu rezultatom 2:1.

- Emotivan sam, ali nisam lud. Prvi put u mojoj karijeri jedan sudija je sa mnom razgovarao na neprihvatljiv način. Takvu reakciju sam imao zato što se to dogodilo. Sada moram da saznam da li mogu da učinim nešto sa disciplinske tačke gledišta - rekao je Morinjo.

Trener Rome je isključen u 46. minutu zbog prigovora četvrtom sudiji. Ovo je portugalskom treneru bilo treće isključenje u sezoni.

- Četvrti sudija nema dovoljno iskrenosti da kaže šta mi je rekao, kako je to rekao i način na koji se ponašao prema meni, što je izazvalo moju reakciju. Želim da vidim postoji li audio-zapis onoga što mi je rekao - dodao je Morinjo.

Pojedini mediji su preneli da je četvrti sudija iz Torina, a Roma naredni meč u Seriji A igra sa Juventusom.

- Ne želim da se bavim tim da je on iz Torina, da igramo sa Juventusom, a on me želi van utakmice. Želim da se bavim tim da mi se prvi put u mojoj karijeri sudija, u ovom slučaju četvrti, obratio na neprihvatljiv način - zaključio je Morinjo.

BONUS VIDEO: "AKO JE TO REKAO, TO JE SRAMOTA" Gordan Petrić zbunjen potezom svog igrača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna