ZA 12 MINUTA POKORILI FAVORITA: OFK Vršac pobedio Radnički iz Sremske Mitrovice

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

25. 02. 2023. u 22:49

SJAJNO je OFK Vršac otvorio prolećni deo sezone MocartBet Prve lige Srbije. Na svom terenu su, pred oko 800 navijača, savladali favorizovani Radnički iz Sremske Mitrovice sa 2:1.

ЗА 12 МИНУТА ПОКОРИЛИ ФАВОРИТА: ОФК Вршац победио Раднички из Сремске Митровице

OFK Vršac

Sve je bilo rešeno već u prvih 12 minuta meča, a oba gola, koji su Vrščanima doneli važna dva boda, postigao je novajlija Nemanja Andrić.

Najpre je u 4. minutu sjajnim šutom sa ivice kaznenog prostora zatresao mrežu golmana Radničkog blizu mesta na kom se spajaju prečka i stativa. Bio je to jedan od najlepših golova ove sezone na vršačkom stadionu.

Samo osam minuta kasnije ponovo je bio precizan. Usled upornog presinga Vrščana, defanzivci Radničkog su često morali da vraćaju loptu golmanu Dragićeviću. U 12. minutu golman je zakasnio sa ispucavanjem, lopta se odbila od Andrića i ušla u gol, za veliko slavlje Vrščana.

Radnički je u drugom poluvremenu zaigrao sa više energije, imali su i više prilika, ali su jedini gol na meču postigli sa penala, nakon što je u šesnaestercu lopta pogodila u ruku domaćeg igrača Mršulja. U 52. minutu sa bele tačke je bio precizan Đorđević, za konačnih 2:1.

U sledećem kolu OFK Vršac gostuje Trajalu, a Radnički Mačvi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024