I TRENER CRNO-BELIH JE ZATEČEN: Partizan ispao, a Gordan Petrić "uperio prst" ka prelaznom roku

Novosti online

23. 02. 2023. u 20:53

PARTIZAN je ispao sa evropske scene kada se to činilo malo verovatnim, pa i ne čudi što je, nakon podviga Šerifa u Humskoj, trener crno-belih Gordan Petrić bio nezadovoljan epilogom ovog dvomeča u šesnaestini finala Lige Evrope.

И ТРЕНЕР ЦРНО-БЕЛИХ ЈЕ ЗАТЕЧЕН: Партизан испао, а Гордан Петрић уперио прст ка прелазном року

FOTO: M. Vukadinović

Nakon što je klub iz Beograda pobedio u prvom meču sa 0:1, a u drugom došao do rane prednosti golom Meniga, na kraju je Partizan ispao jer je Šerif velikim preokretom nadoknadio celokupan zaostatak.

Odmah posle meča, uz aut-liniju, strateg ekipe iz Humske je za TV Arena sport izjavio:

- Nismo bili dovoljno dobri. Mislim da smo u prvih 25 minuta igrali bolje od Šerifa, imali neke šanse koje smo morali da realizujemo. Posle primljenog prvog gola smo delimično pali, ali definitivno smo pali posle drugog, verovatno psihički. Dosta stvari se tu promenilo i odmah smo primili i gol na početku drugog poluvremena. Tako da... Nismo bili dovoljno dobri i nismo prošli  - rekao je Gordan Petrić.

Upitan da li je Šerif iznenadio nečime stručni štab crno-belih, trener domaćih je rekao da nije.

- Kažem, veliki deo prvog poluvremena smo bili bolji. Nismo iskoristili naše šanse, a primili smo golove iz nekih grešaka koje možda i ne bi trebalo da se dešavaju u ovakvom takmičenju. Na kraju krajeva, nismo bili dovoljno dobri i nismo prošli.

Na konstataciju da posle eliminacije nema mnogo razloga za zadovoljstvo, ali i da uvek može nešto da se izvuče kao pouka, upitan je šef stručnog štaba ekipe iz Humske - kako dalje?

- Kako dalje... Mi već imamo sledeću utakmicu, u nedelju protiv Kragujevca. Ono što treba da se izvuke pouke, to su pouke iz cele ove sezone, kako smo radili i šta smo radili. A eventualno i šta raditi u junu. To u junu zavisi od mnogo stvari, i od ljudi koji su u klubu, a i od nas, trenera. Tako da ćemo videti. Dešavaju se porazi, kažem. Nismo bili dovoljno dobri večeras, pa nismo ni prošli - po treći put je podvukao Gordan Petrić.

LIGA KONFERENCIJA, ŠESNAESTINA FINALA - rezultati revanš utakmica

Anderleht - Ludogorec 3:1 (prvi meč 0:1)

Kluž - Lacio 0:0 (prvi meč 0:1)
Dnjipro - AEK 0:0 (prvi meč 0:1)
Partizan - Šerif 1:3 (prvi meč 1:0)

Bazel - Trabzon 2:0 (prvi meč 0:1)

Fiorentina - Braga 3:2 (prvi meč 4:0)
Gent - Karabag 1:0, penalima 5:3 (prvi meč 0:1)
Leh - Bodo 1:0 (prvi meč 0:0)

Bonus video: Podrška kada je najpotrebnije - ovako su grobari pevali Partizanu pred revanš sa Šerifom

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024