NORVEŠKI NAPADAČ OTKRIO KOGA BI VOLEO DA IMA ZA SAIGRAČA U REPREZENTACIJI: Eh, kad bismo imali Mbapea

Novosti online

23. 02. 2023. u 12:51

FUDBALER Mančester sitija Erling Holand rekao je da je francuski napadač Kilijan Mbape fenomenalan igrač i da bi želeo da može da igra za reprezentaciju Norveške.

НОРВЕШКИ НАПАДАЧ ОТКРИО КОГА БИ ВОЛЕО ДА ИМА ЗА САИГРАЧА У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ: Ех, кад бисмо имали Мбапеа

FOTO: EPA

- Ima mnogo dobrih igrača, a Kilijan je jedan od njih. On je tako snažan. Francuzi imaju sreće što on igra za Francusku. Voleo bih da on može da igra za Norvešku, ali to ne može. Ali on je neverovatan igrač - rekao je Holand za francuski "Kanal plus".

- On je tako brzi i jak i tako igra dugo godina. On je dve godine stariji od mene? To je ludo. On ima još 10 godina igranja na vrhunskom nivou. On je fenomenalan - dodao je norveški napadač.

Mbape je predvodio Francusku do dva finala na svetskim prvenstvima. "Trikolori" su 2018. godine osvojili titulu u Rusiji, a prošlog decembra izgubili su posle jedanaesteraca od Argentine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!