DANI ALVEŠ SE PRAVDA: Ja sam žrtva silovanja!

S. R.

21. 02. 2023. u 15:32

NOVI iskaz fudbalera Danija Alveša (39) donosi novi priču. Prema pisanjima medija iz Španije "ARA", lista na katalonskom jeziku, najnovija verzija iskaza brazilskog igrača, povodom silovanja 23-godišnje devojke u toaletu noćnog kluba "Suton", najkontradiktornija je do sad, kojom pokušava da dokaže svoju nevinost u ovom slučaju.

ДАНИ АЛВЕШ СЕ ПРАВДА: Ја сам жртва силовања!

FOTO: EPA

- Mlada devojka je napastvovala mene. Nakon što je videla da je neću ni dotaknuti, bacila se na mene, ja sam žrtva seksualnog napada - navodno je rekao defanzivac. 

Ono što Alvešu, ipak, ne ide u prilog je to što prema saznanjima "Periodika" svi forenzički nalazi ne ukazuju da se tako nešto i zaista desilo te noći, jer su tragovi sperme pronađeni kako na telu žrtve, tako i na podu diskoteke. 

U ranijim iskazima pravio se čak i da ne poznaje devojku, do toga da su se upoznali te ju je "samo" častio pićem bez kontakta. Da bi pre ovog najnovijeg izjavio da je došlo do seksualnog odnosa. 

Takođe, sud u Barseloni juče je zvanično odbio žalbu pravnog tima reprezentativca Brazila, koji je nastupao na SP u Kataru, da ga pusti na slobodu uz određenu kauciju do početka suđenja. Razlog za ovakvu odluku, da Alveš ostane u pritvoru, obrazlaže se usled opasnosti od eventualnog bekstva. Datum početka suđenja još uvek nije određen. 

Nekada desni bek Barselone, Juventusa, Sevilje, PSŽ, Sao Paoloa, Pumasa, nalazi se iza rešetak od 20. januara, a prema najnovijem španskom zakonu donetom prošle godine, u najgorem slučaju silovanja sa elementima nasilja preti mu "robija" čak i do 15 godina. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!