EMOTIVAN OPROŠTAJ: As Intera posvetio gol nekadašnjem saigraču koji je izgubio život u Turskoj

Novosti online

20. 02. 2023. u 11:42

KRISTIJAN Acu je rastužio ceo fudbalski svet. Telo igrača iz Gane je posle nekoliko dana potrage pronađeno ispod ruševina u turskom gradu Hataju, a njegova smrt je šokirala sve ljubitelje fubala. Na posebno emotivan način od njega oprostio Romelu Lukaku, as milanskog Intera, sa kojim je svojevremeno delio svlačionicu u Evertonu. Lukaku je bio strelac jednog gola u pobedu "nero-azura" protiv Udinezea (3:1) i podignutim prstom ka nebu je vrlo jasno poručio kome je taj podogak posvećen.

ЕМОТИВАН ОПРОШТАЈ:  Ас Интера посветио гол некадашњем саиграчу који је изгубио живот у Турској

Foto: Profimedia

– Počivaj u miru, brate. To je teško podneti… Bilo je divno biti u tvojoj blizini. Tvoja poniznost i ljubav prema Bogu, način na koji si radio na treningu, ljubav koju si imao prema svojoj porodici i deci. Neka Bog da snagu tvojoj deci i porodici… Bog te blagoslovio. Uvek ću te voleti - napisao je Lukako odmah posle meča na svom "Instagramu".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)