STANKOVIĆ KLIZI KA SERIJI B: Novi kiks Sampdorije na domaćem terenu

N. Iljukić

18. 02. 2023. u 18:15

NEMA sreće srpski trener Dejan Stanković sa svojom Sampdorijom. Danas su srpski stručnjak i njegov tim pretrpeli novi poraz na svom terenu. Ovog puta je bolja bila Bolonja koja je kući odnela sva tri boda posle pobede od 2:1. DA stvar bude gora po Sampdoriju, ona je ponovo primila gol za poraz nja početku nadoknade vremena.

СТАНКОВИЋ КЛИЗИ КА СЕРИЈИ Б: Нови кикс Сампдорије на домаћем терену

Foto: EPA-EFE/STRINGER

Gosti su poveli pogotkom Roberta Sorijana u 27. minutu doveo, izjednačio je Abdelhamid Sabiri u 68. minutu sa penala, da bi pobedu gostujućem timu doneo Rikardo Orsolini pogotkom u 90. minutu.

Zanimljivo je da je ekipa Dejana Stankovića posle izjednačujućeg gola imala veliku šansu i da preokrene rezultat, ali Sabiri, posle uspšeno izvedenog prvog penala, nije bio siguran sa bele tačke u 71. minutu. U ekipi Sampdorije je svih 90 minuta na terenu proveo sroski reprezentativac Filip Đuričić koji je dobio žuti karton u nadoknadi prvog poluvremena.

Ovim porazom se Sampdorija zakucala za pretposlednje mesto na tabeli Serije A sa 11 bodova i veoma malim šansama za opstanak u eliti. Stanković sa svojim timom u sledećem golu gostuje kod Lacija u Rimu.

BONUS VIDEO - Delije se oprostile od Dejana Stankovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)