SRBIN NOKAUTIRAO "SVOJ KLUB": Dejan Stanković je uspeo ono što nisu mnogi

Novosti online

13. 02. 2023. u 22:48

DEJAN Stanković je, kao trener FK Sampdorija, s nestrpljenjem iščekivao 22. kolo Serije A. Jer, ono je za njega bilo baš posebno.

СРБИН НОКАУТИРАО СВОЈ КЛУБ: Дејан Станковић је успео оно што нису многи

FOTO: Profimedia

Sampdorija je u ponedeljak dočekala Inter, klub u kome je srpski stručnjak proveo čak devet sezona, osvojio pet italijanskih titula, ali i Ligu šampiona.


Emocije su bile snažne, ali - popusta za "svoje" nerazure nije bilo.

Iako je domaćin iz Đenove u ovaj susret ušao kao apsolutni autsajder, sa pretposlednjeg mesta tabele i svega 10 bodova iz 21 takmičarskog nastupa, a Inter došao kao drugi u Seriji A, uz samo sedam prvenstvenih utakmica od letos u kojima nije izašao kao pobednik - Stankovićeva Sampdorija je izvukla remi, 0:0.


Istina, favorit jeste bio bolji, odnos u šutevima to dovoljno svedoči (25:7), ali su na kraju Đenovljani mogli da budu daleko zadovoljniji, iako im za opstanak još mnogo dobrih rezultata nedostaje.

Uzeti bod od drugoplasiranog na tabeli nije mala stvar, pa će ovaj ishod daleko teže pasti navijačima nerazura, čiji ljubimci već mogu da se polako opraštaju od snova o tituli: vodeći Napoli sada beži čak 15 bodova Interu.

Bonus video: In memoriam - Siniša Mihajlović

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)