STANKOVIĆ TRAŽI BODOVE SPASA PROTIV BIVŠEG KLUBA: Sampdoriji gori pod nogama

V.M.

13. 02. 2023. u 12:34 >> 12:34

INTER gostuje na stadionu ''Luiđi Feraris'' od 20.45 na poslednjoj utakmici 22. kola Serije A.

СТАНКОВИЋ ТРАЖИ БОДОВЕ СПАСА ПРОТИВ БИВШЕГ КЛУБА: Сампдорији гори под ногама

Foto: EPA-EFE/STRINGER

Sampdorija je u velikom problemu, ekipa srpskog stručnjaka nikako da uđe u pozitivnu seriju a vreme joj sve više curi. Trenutno je pretposlednja na tabeli i zaostaje čak devet poena za Specijom koja je prvi tim iznad crte, ta brojka se čini još ''većom'' ako dodamo to da je domaćin u dosadašnjem toku lige osvojio samo deset bodova. Inter igra dosta dobro u poslednje vreme, vezao je dve pobede u nizu i dolazi u Đenovu da ostvari i treću.

Sampa je u jako lošem ritmu, na poslednjih pet utakmica ima četiri poraza uz prošlonedeljni remi sa Moncom, 2:2. Izabranici Dejana Stankovića su bili jako blizu pobede i važna tri boda ali su skrivili penal u sudijskoj nadoknadi i Pesina je sa bele tačke poravnao rezultat. Bivši prvak Italije je poslednji trijumf u prvenstvu upisao na otvaranju druge polusezone kada je bio bolji od Sasuola rezultatom 1:2.

Inter ima priliku da se ustali na drugom mestu tabele Serije A. Trenutno je sakupio 43 poena i zaostaje čak 16 bodova za liderom Napolijem. U prošlom kolu ''nerazuri'' su obradovali svoje navijače kada su u ''Derbiju dela Madonina'' pogotkom Lautara Martineza savladali večitog rivala, Milan. Pored dobrih igara u prvenstvu, gosta očekuje osmina finala Lige šampiona protiv Porta, kao i polufinale Kupa Italije u kojem igraju sa Juventusom tako da će se boriti na tri fronta. Izabranici Simonea Inzagija su već osvojili jedan trofej ove sezone, u italijanskom superkupu su rutinski bili bolji od Milana sa 3:0.

Na poslednjih pet duela ovih ekipa viđene su tri pobede Intera uz remi i trijumf Sampdorije. ''Neroazuri'' nisu slavili na poslednja dva gostovanja na ''Luiđi Ferarisu'' i želeće da prekinu taj niz.

Stanković ne može da računa na Puseta, Kontija i Lerisa, dok su pod upitnikom Trimboli i Kvaljarela.

Inter će večeras biti bez Koree i Dalbera.

Očekujemo da gost kontroliše igru tokom čitavog meča i bez većih problema osvoji nova tri boda.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu