OVI SU U POGREŠNOM TAKMIČENJU: Liga šampiona mašta o ovakvom duelu, nestavaran meč Barselona - Mančester junajted!

Č. V.

16. 02. 2023. u 20:46

KAKAV meč su odigrali Barselona i Mančester junajted u šesnaestini finala Lige Evrope i prava je šteta što se ovaj okršaj nije desio u Ligi šampiona, jer je po prikazanom ovo bio susret dostojan elitnog takmičenja, a završen je bez pobednika (2:2).

ОВИ СУ У ПОГРЕШНОМ ТАКМИЧЕЊУ: Лига шампиона машта о оваквом дуелу, неставаран меч Барселона - Манчестер јунајтед!

FOTO: Tanjug/AP

Svako ko je bio na "Kamp Nou" ili kraj malih ekrana mogao je da uživa u onome što su na terenu pokazali izabranici Ćavija Ernandeza i Erika ten Haga.

Iako je prvo poluvreme okončano bez golova, uvodnih 45 minuta je bilo odlično, a šta tek reći o onome što se desilo u nastavku. Viđena su četiri pogotka i još nekoliko odličnih prilika na obe strane.

U razmaku od devet minuta pala su tri gola. Najpre je Markos Alonso glavom posle asistencije Rafinje savladao Davida de Heu, a onda je izjednačenje doneo sjajni Markus Rašford. Nedugo potom "Kamp Nou" je bio utišan i to nakon što je Žil Kunde zatresao sopstvenu mrežu.

Što se Rašforda tiče on igra sezonu iz snova. On je već do sada postigao 22 gola i upisao osam asistencija. Jasno se može videti kako na njega utiče holandski stručnjak koji je letos preuzeo "crvene đavole". Koliko reprezentativac Engleske blista najbolje se ogleda u tome da je prošle sezone postigao svega pet pogodaka. Takođe, njemu je ovo bio 14. pogodak nakon Svetskog prvenstva.

Vođstvo Junajteda kao da je podiglo Katalonce koji su od tog momenta krenuli na sve ili ništa. Takav stil im se isplatio, pa je Rafinja uspeo da donese izjednačenje i postavi konačan rezultat.

Barselona je mogla do potpunog preokreta, ali je Kazemiro pogodio stativu. Brazilac je mogao da bude drugi igrač na utakmici koji je postigao autogol.

Revanš meč na "Old Trafordu" igra se narednog četvrtka od 21 sat.

BONUS VIDEO: 16 GODINA BRAKA I TROJE DECE: Ona je žena Nemanje Vidića – odrekla se fudbalerove imovine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)