"VRLO SMO ZAHVALNI ALEKSANDRU VUČIĆU!" Nebojša Čović pohvalio predsednika, a dao i uslov pod kojim će Zvezda igrati protiv Partizana u Kupu

Novosti online

14. 02. 2023. u 19:25

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović jeste obelodanio da će klub sa Malog Kalemegdana igrati na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća ("uprkos tome što Partizan nije sankcionosan za prošlogodišnje odustajanje od Superlige"), ali je i dodao da možda neće doći do večitog derbija u polufinalu, tj. da se crveno-beli neće pojaviti na parketu ako na tribinama ne budu i svi njihovi navijači.

ВРЛО СМО ЗАХВАЛНИ АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ! Небојша Човић похвалио председника, а дао и услов под којим ће Звезда играти против Партизана у Купу

Ilustracija

On je istakao da se mora imati u vidu da u Nišu nije bezbedno, da uvek postoji problem sa kartama i da Zvezda ove godine neće igrati protiv Partizana dok svi njeni navijači ne uđu u halu "Čair".


"Mi imamo 250 karata, stvara se tenzija između navijača, koji se tamo okupljaju. Na kraju uđu, ali nama presedne. To će se dogoditi i ove godine. Teško da ćemo tu utakmicu početi ako ne bude naših navijača", rekao je Čović.


On je govorio i o porezu i izvinio se zbog greške kada je rekao da klub duguje 600.000 ili 700.000 evra i dodao da je informacija o dugu od milion evra koju je izneo predsednik Aleksandar Vučić tačna.


"Nisam uzeo PDV iz decembra 2022. godine, kada smo imali veliki priliv od novog sponzora (jedne kladionice, prim. aut.). Vrlo smo zahvalni državi i predsedniku Aleksandru Vučiću. Njegov pristup, kada je sport u pitanju, veoma je dobar. Svi savezi su pokriveni, po pitanju poreza moramo da budemo svi uravnoteženi. Naš dug za porez se odnosi na PDV, a nemate bolji kredit od osam miliona evra duga za porez", istakao je Čović.


On je rekao i da će se napraviti adekvatan dogovor sa Savezom kada su u pitanju igrači za reprezentativne "prozore".


"Igramo sa Albom kad i Srbija u Grčkoj. Ispoštovaćemo stručni štab, odluka će biti zajednička. Juče smo imali dug razgovor sa Pešićem, kao i direktorom Tarlaćem. Koliko se razumem, mi imamo dva meča, jedna pobeda nam je dovoljna. Mislim da to može realno da se ostvari. Kampaco ide da igra za Argentinu, Vildoza ne. Ivanović ide da igra za Crnu Goru", istakao je Čović.

Kup Radivoja Koraća 2023 - žreb, raspored i satnica utakmica

Prema ranijem rasporedu, koji je određen žrebom, Crvena zvezda će u četvrtak u 18 sati igrati protiv Borca u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.

Pobednik ovog duela sastaće se u petak u polufinalu sa boljim iz duela između Partizana i Spartaka, koji će igrati u sredu u 18 časova.

U drugoj polovini žreba su Mega - Vojvodina (igraju u sredu od 21) i FMP - Metalac (sastaju se u četvrtak od 21).

Crvena zvezda je prošle godine u Nišu osvojila Kup Radivoja Koraća, pošto je u finalu pobedila Partizan 85:68.


Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, "grobari" i "delije" zagrmeli kao jedan!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (117)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!