ZVEZDA KRUNIŠE SJAJAN DRUGI DEO SEZONE ''DUPLOM KRUNOM'': Četa Vladana Milojevića je prejak protivnik za neiskusnu Vojvodinu

V.M.

21. 05. 2024. u 07:45

U finalu Kupa Srbije gledaćemo obračun između Crvene zvezde i Vojvodine, koji se sastaju na ''Lagatoru'' od 20.15.

ЗВЕЗДА КРУНИШЕ СЈАЈАН ДРУГИ ДЕО СЕЗОНЕ ДУПЛОМ КРУНОМ: Чета Владана Милојевића је прејак противник за неискусну Војводину

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Dominacija Crvene zvezde srpskim fudbalom se nastavila i ove godine, što se i ogleda u činjenici da su pre dva vikenda ''crveno-beli'' matematički osvojili sedmu titulu zaredom.

To su učinili nakon pobede nad TSC-om od 2:1, a trener Vladan Milojević nije dozvolio da dođe do pada u igri kod njegovih izabranika, koji su nakon toga redom bili bolji od Mladosti, Radničkog 1923 i Napretka.

Upravo se iskusni stručnjak smatra najzaslužnijim za osvajanjem titule jer je nasledio tim u ne baš dobroj situaciji nakon odlaska Baraka Bahara na kraju prvog dela sezone. Milojević je prodrmao ekipu, pronašao dobitnu formulu i dovoljno je reći da je Zvezda u prolećnom delu prvenstva na 19 utakmica u svim takmičenjima slavila čak 17 puta uz samo dva odigrana remija.

Pored odličnih igara u prvenstvu, ''crveno-beli'' su došli i do finala Kupa Srbije u kojem će na večerašnjem meču sa Vojvodinom imati priliku da osvoje novu duplu krunu, četvrtu zaredom.

Što se tiče samog puta do finala, Zvezda nije primila nijedan gol i bez većih problema je izbacila Trajal, Radnički Niš, Vršac i Partizan.

Sa druge strane, Vojvodina se podigla u drugom delu sezone nakon slabog starta kampanje i sada ima priliku da dobre igre kruniše osvajanjem trofeja.

''Krivac'' za prolećnu renesansu Voše je trener Božidar Bandović koji je za svoje igre nagrađen novim ugovorom uoči finala i sa njim je produžena saradanja do 2026. godine

Nekadašnji član Olimpijakosa stigao je ove zime na ''Karađorđe'', pružio šansu mladim igračima i može se reći da radi odličan posao, ali nije uspeo sa ekipom da obezbedi igranje u Evropi. Završili su prvenstvo na šestoj poziciji, tako da je današnji meč posebno bitan za Novosađane, kojima je potreban trijumf kako bi zauzeli mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Ono što daje određeno samopouzdanje Vojvodini je to da je pod komandom Bandovića pokazala da ume da igra sa najjačim ekipama u Srbiji, izborila je remi sa Zvezdom na svom terenu i pobedila je Partizan u gostima, tako da ima čemu da se nada na večerašnjoj utakmici.

Ipak, nominalni gosti nisu savladali šampiona Srbije od 2016. godine i jasno je da uloga favorita pripada Crvenoj zvezdi.

Kvalitet, iskustvo i forma su na strani ''crveno-belih'' koji su pokazali da su najdominantnija ekipa u Srbiji, prepoređeni su od dolaska Milojevića na klupu i verujemo da će krunisati sjajne igre u drugom delu sezone osvajanjem duple krune.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVEČANO OTVORENE OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU! Ceremonija koja se obračunala sa tradicijom i nikog nije ostavila ravnodušnog (FOTO/VIDEO)