STANKOVIĆ PLAKAO I PRE PENALA: U Sampdoriji teško podneli gubitak dva boda od Monce

S. R.

07. 02. 2023. u 18:45

KAD neće onda neće. Bila je Sampdorija na pragu trijumfa protiv Monce (2:2), što bi bila prva pobeda u šampionatu Italije još od 4. januara, kada je savladan Sasuolo (2:1). Stoga, razumljivo je što je bujica emocija slomila trenera Dejana Stankovića i većinu igrača kluba iz Đenove, pošto su primili gol u devetom minutu nadoknade iz penala..

СТАНКОВИЋ ПЛАКАО И ПРЕ ПЕНАЛА: У Сампдорији тешко поднели губитак два бода од Монце

Foto: Profimedia

Grčevita borba za opstanak u elitnom rangu Italije postaje sve teža. Posle ispuštena tri boda, Sampdorija je ostala tik tik iznad poslednjeplasiranog Kremonezea, ali čak osam koraka iza Specije, prve ekipe iznad crte.

Naivnost prvotimca Nikole Murua, u dubokoj sudijskoj nadoknadi, čak i posle predviđenih šest minuta (penal dosuđen u sedmom), bio je prizor koji Stanković nije imao ni snage ni da gleda, već se u suzama zaputio u svlačionicu pre ishoda šuta sa kreča. U tome sigurno ima i malo revolta, ali i frustracije, jer samo podatak da je ovo čak sedmi dosuđeni jedanaesterac protiv Sampdorije, pokazuje koliko je nemarna defanziva Đenovljana. Na kraju, nekadašnji trener Zvezde, skrhan posle poraza, nije se pojavio na zvaničnoj konferenciji za medije po okončanju susreta. Utučeni fudbaleri, emotivno ispražnjeni, od kojih mnogi nisu sakrivali suze, nisu želeli da daju bilo kakve izjave. 

HITNO IM TREBA NOVAC 

PORED svega, "Doriji" nad glavom visi moguća sankcija oduzimanja poena. Održan je sastanak vrha kluba, zajedno sa bankom u Milanu kako bi pronašli zajednički jezik. Sampdoriji je potrebno čak 11 miliona evra za sedam dana, ili će automatski biti kažnjena sa dva boda. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)