SUDIJA SE PITA ZA SVE: Evo zašto nije odložen meč Superlige Napredak - Partizan

N. Iljukić

06. 02. 2023. u 21:05

U PRVOM prolećnom kolu Superlige Srbije igrao se fudbal. Mada, sve je ličilo na hokej na ledu. Zaleđeni tereni širom zemlje i zavejani stadion u Lučanima bili su slika i prilika prošlog fudbalskog vikenda. Srećom, Mladost je svoj meč umesto u Lučanima igrala u Nišu, ali je najdramatičnije bilo u Kruševcu gde su igrači Napretka i Partizana "plesali" po ledu. Pravila igre su u ovakvim slučajevima jasna: glavni arbitar se pita za sve!

СУДИЈА СЕ ПИТА ЗА СВЕ: Ево зашто није одложен меч Суперлиге Напредак - Партизан

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

U konkretnom slučaju, prvi sudija meča u Kruševcu Milan Mitićje samo poslušao molbu trenera Partizana i Napretka da se meč odloži za neki drugi dan i normalnije vremenske uslove, ali je vrlo brzo obavestio delegata Dragoslava Pandurova da postoje optimalni uslovi za igru.

Utakmica je počela sa pet minuta zakašnjenja, bilo je i komičnih scena na zaleđenom terenu, ali razlog na kraju za duplo slavlje su imali crno-beli:

Pobedili su golom Fusenija Dijabatea 1:0 i niko od fudbalera se nije povredio.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024