SERHIO RAMOS ŠOKIRAO RONALDA: Sa Kristijanom dugo bio saigrač, ali ipak tvrdi da je njegov najveći rival najbolji fudbaler svih vremena

Novosti online

04. 02. 2023. u 11:20

Nakon što je 15 godina proveo igrajući protiv Lionela Mesija, Serhio Ramos je iznenadio intervjuom koji je juče dao za PSŽ TV.

СЕРХИО РАМОС ШОКИРАО РОНАЛДА: Са Кристијаном дуго био саиграч, али ипак тврди да је његов највећи ривал најбољи фудбалер свих времена

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Legendarni Španac trenutno igra kao štoper za francuski klub, a saigrač mu je Leo Mesi za kojeg kaže da je najbolji igrač ikada.

- Godinama sam patio igrajući protiv Mesija. Sada napokon uživam u njegovim igrama. On je najbolji igrač kojeg je fudbal ikad proizveo -  rekao je Ramos te mnoge ostavio iznenađenima jer je godinama delio svlačionicu sa Ronaldom i mislilo se da mu je ''miljenik''  Portugalac.

BONUS VIDEO: STATUA ZA MESIJA:U Mar del Plati osvanuo spomenik kapitenu Argentine u čast titule svetskog šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEĆEMO U ZAJEČAR! Navijači OFK Beograda neće bodiriti ljubimce na domaćim utakmicama