DELIJE SE OGLASILE VAŽNIM SAOPŠTENJEM: "U obavezi smo da se oprostimo od Siniše Mihajlovića"

Novosti online

03. 02. 2023. u 14:47

FUDBALSKI klub Crvena zvezda u subotu od 16 časova dočekuju Vojvodinu. Biće to prvo prolećno kolo, ali i duel dva kluba koji su obeležili karijeru Siniše Mihajlovića, u čiju čast će biti obeležen duel.

ДЕЛИЈЕ СЕ ОГЛАСИЛЕ ВАЖНИМ САОПШТЕЊЕМ: У обавези смо да се опростимо од Синише Михајловића

FOTO: FK Crvena zvezda

Siniša Mihajlović napustio nas je krajem prošle godine, a sudbina je htela da klubovi u kojima je odigrao deo karijere budu protivnici na startu sezone, a oba tima spremna su da to obeleže sutra.

Spremno čekaju i navijači, a "delije" su se oglasile saopštenjem pred sutrašnji duel.

- Mi kao zvezdaši imamo jednu veoma odgovornu moralnu dužnost, a to je oproštaj od Mihe! Čovek koji je mnogo duže igrao u nekim drugim klubovima ali mu je srce bilo samo na jednom mestu za sve vreme njegove karijere. Mnogi su nakon takvih uspeha vrlo često zaboravljali i iz koje zemlje dolaze a kamoli iz kog kluba. Miha je bio poseban u svakom smislu te reči pa tako i u ljubavi prema svom klubu. Mnogo puta i na mnogo načina je to i dokazao, počinje saopštenje navijača Crvene zvezde, pa se dodaje:

- Naša obaveza je da na utakmici sa Vojvodinom dođemo u što većem broju, da ponesemo svi šalove i kada dođe taj momenat iskažemo svoju zahvalnost prema takvoj veličina koja je odabrala baš Zvezdu da je učini još većom svojom pojavom. Zvezda u kojoj je njegovo ime postalo besmrtno!

- Takođe, klub će se, pred početak utakmice, na svoj način oprostiti od Mihe. Zato vas pozivamo da već dvadesetak minuta pred početak utakmice budete na tribinama stadiona. Ulaz je besplatan. Ponesi šal - uđi na vreme, svi na stadion, stoji u saopštenju navijača Zvezde.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna