ZAŠTO JE HOLAND PREŠAO U MANČESTER SITI? Menadžerka skandinavske gol-mašine otkrila razloge iz kojih je Erling obukao dres "građana"

Novosti online

01. 02. 2023. u 17:39

ČUDESNI Norvežanin, Erling Holand, ovog leta imao je veliki broj ponuda od strane fudbalskih giganata koji su bili spremni da Borusiji Dortmund uplate otkupnu klauzulu za ovog momka. Izbor je na kraju pao na Mančester siti, i deluje da Skandinavac nije pogrešio, a sada je oktriveno i zašto je Holand obukao dres "građana".

ЗАШТО ЈЕ ХОЛАНД ПРЕШАО У МАНЧЕСТЕР СИТИ? Менаџерка скандинавске гол-машине открила разлоге из којих је Ерлинг обукао дрес грађана

FOTO: EPA

Norveški fudbalski reprezentativac odlučio se na taj potez iz ličnih i profesionalnih razloga. Ovo je izjavila njegova menadžerka, Rafaela Pimienta, prenosi španski "As".

Holand je prošle godine iz Borusije Dortmund prešao u Mančester siti. Španski mediji podsećaju da je norveški napadač mogao da bira ekipu u kojoj će da nastavi igračku karijeru, ali se odlučio za Mančester siti, koji je Borusiji platio obeštećenje od 60 miliona evra.

- Holand dolazi iz fudbalske porodice. Njegov otac je igrao za Mančester siti, postoje fotografije Erlinga koji je kao dete nosio taj dres. Mislim da je iz ličnih razloga odlučio da pređe u Mančester siti. Takođe, mislim da je iz profesionalnih razloga želeo da iskusi Premijer ligu - izjavila je Pimienta.

Erlingov otac Alfi Holand igrao je za Mančester siti od 2000. do 2003. godine. Erling ima ugovor sa "građanima" do juna 2027. godine.

Podsetimo, nestvarni Holand (22) je ove sezone odigrao 27 utakmica i postigao je 31 gol u svim takmičenjima.

 

BONUS VIDEO: STATUA ZA MESIJA: U Mar del Plati osvanuo spomenik kapitenu Argentine u čast titule svetskog šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda