ORLOVI OSETILI ZEMLJOTRES U LOS ANĐELESU! "Vibriralo je nekoliko sekundi"

Tanjug

25. 01. 2023. u 12:49 >> 13:10

FUDBALSKA reprezentacija Srbije nalazi se u Los Anđelesu gde u noći između srede i četvrtka treba da odigra prijateljsku utakmicu protiv selekcije SAD. Poznato je da se cela obala Kalifornije nalazi na trusnom području i da su manji zemljotresi redovna pojava, a nažalost, povremeno se dogode i ozbiljniji.

ОРЛОВИ ОСЕТИЛИ ЗЕМЉОТРЕС У ЛОС АНЂЕЛЕСУ! Вибрирало је неколико секунди

FOTO: Tanjug/AP

Ekspedicija orlova u najvećem gradu Zapadne obale SAD imala je priliku da oseti jedan iz serije zemljotresa koji je pogodio obližnji Malibu, ali se u El-Eju srećom nije jako osetio.

- Malo se osetilo, dva-tri sekunda je zavibriralo, ništa strašno. Igrači su u sobama, spavaju i pripremaju se za sutrašnju utakmicu - rečeno je Tanjugu u FSS.

Serija jačih zemljotresa, od kojih je prvi bio jačine 4,2 stepena, pogodila je Malibu oko dva sata posle ponoći po lokalnom vremenu, saopštila je Američka služba za geološki nadzor.

Prijateljska utakmica između SAD i Srbije igra se u četvrtak od četiri ujutro po srpskom vremenu.

BONUS VIDEO - Tajna najvećeg fudbalskog stadiona na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista