OHRABRUJUĆE VESTI IZ MINHENA: Sadio Mane krenuo sa treninzima

Novosti online

24. 01. 2023. u 14:22

Fudbaler Bajerna i reprezentativac Senegala Sadio Mane priključio se danas treninzima minhenskog kluba, saopštio je šampion Nemačke.

ОХРАБРУЈУЋЕ ВЕСТИ ИЗ МИНХЕНА: Садио Мане кренуо са тренинзима

EPA/EFE

Mane (30) je trenirao posle 10 nedelja od operacije kolena. On je zbog operacije kolena propustio i Svetsko prvenstvo u Kataru.

Mane se povredio osmog novembra prošle godine u utakmici 14. kola nemačkog prvenstva protiv Verdera iz Bremena. Nemački mediji navode da još nije poznato kada će Mane da se vrati na teren, a trener Bajerna Julijan Nagelsman izjavio je ranije da neće računati na senegalskog fudbalera na prvom meču osmine finala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena, koji je na programu 14. februara u Parizu.

Mane je u letnjem prelaznom roku stigao u Bajern iz Liverpula, a za nemački klub odigrao je 23 utakmice i postigao je 11 golova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)