"NIJE EKSKURZIJA, VEĆ DOKAZIVANJE": Srbija otputovala u Los Anđeles, sledi duel sa SAD

Z. Ć.

23. 01. 2023. u 10:30

ODLETOŠE "orlovi" preko Bare. Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je juče ujutro za Istanbul, odakle se uputila ka Los Anđelesu, gde će u četvrtak 26. januara u 4.00 po našem vremenu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Sjedinjenih Američkih Država.

НИЈЕ ЕКСКУРЗИЈА, ВЕЋ ДОКАЗИВАЊЕ: Србија отпутовала у Лос Анђелес, следи дуел са САД

FOTO: FSS

- Ne idemo u Ameriku na ekskurziju, ovo će biti prilika za fudbalere iz domaćih klubova da se pokažu - istakao je selektor Dragan Stojković.

Superligaškim igračima, koji su prethodnih dana trenirali u Sportskom centru u Staroj Pazovi, u SAD će se pridružiti trojka koja nastupa u MLS ligi: Đorđe Petrović (Nju Ingland Revolušn), Ranko Veselinović (Vankuver Vajtkeps) i Dejan Joveljić (Los Anđeles Galaksi).

Selektor Stojković za ovaj meč računa na 17 igrača:

Golmani: Đorđe Petrović (Nju Ingland) i Dragan Rosić (Radnički Niš).

Odbrana: Ranko Veselinović (Vankuver), Nemanja Stojić (TSC), Nemanja Petrović (TSC), Filip Damjanović (Voždovac) i Marko Mijailović (Voždovac).

Vezni red: Mirko Topić (Vojvodina), Miloš Pantović (Voždovac), Vladimir Lučić (Čukarički), Luka Ilić (TSC), Luka Bijelović (Spartak), Marko Ivezić (Voždovac), Veljko Simić (Vojvodina) i Nikola Petković (Čukarički).

Napad: Dejan Joveljić (Los Anđeles Galaksi) i Nikola Štulić (Radnički Niš).

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri