"KO TO NE MOŽE DA ISPRATI - SAM ĆE OTPASTI": Milojević imao poruku za igrače FK Crvene zvezda

Novosti online

19. 01. 2023. u 22:17

CRVENA zvezda trijumfovala je protiv Nefčija (1:0) u drugoj utakmici na pripremama u Antaliji. Utiske posle pobede izneo je trener crveno-belih Miloš Milojević.

КО ТО НЕ МОЖЕ ДА ИСПРАТИ - САМ ЋЕ ОТПАСТИ: Милојевић имао поруку за играче ФК Црвене звезда

FOTO: FK Crvena zvezda

Jedini pogodak na utakmici postigao je Nemanja Motika u ranoj fazi susreta.

- Dobro je da se utakmice pobeđuju zbog samopouzdanja, ali je bitnije da su igrači koji su bili na terenu 60 minuta pokazali da, iako rade kvalitetno i nije nimalo lako, mogu mentalitetom da se podignu na nivo i intenzitet koji nam treba. Dosta šansi smo stvorili, veliki broj igrača koji nije imao minutažu je igrao, tako da mislim da je i to dobro, imali su priliku da osete obavezu i odgovornost, a i uživanje igranja za Zvezdu - rekao je Milojević, a preneo klupski sajt.

Pobeda je mogla da bude i ubedljivija pošto je šampion Srbije stvorio veliki broj izglednih prilika.

- Svakako da me to raduje, a nadam se da će efikasnost doći. Bitno je da ulaze u šanse, a verujem da će biti efikasni kada to bude trebalo - u prvenstvu.

Nije bilo odmora posle meča, igrači su istrčavali deonice.

- Svake pripreme su uvek najbolje pripreme kaže naš sportski direktor Mitar Mrkela i složio bih se s njim. Momci rade koliko treba, dobro, kvalitetno. Bitno mi je da imaju mentalitet i da veruju da treningom mogu da budu bolji. Takvi igrači su potrebni Zvezdi i takve igrače prihvatamo, a ko to ne može da isprati sam će otpasti. Rade kao što su navikli da rade u ekipi sa najvećim apetitima i ambicijama - zaključio je Milojević.

Podsetimo, Zvezda naredni meč igra 21. januara, a protivnik joj je slovenački Koper.

BONUS VIDEO: IN MEMORIAM: Odlazak Pelea „kralja“ fudbala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici