POGINUO BIVŠI FUDBALER TOTENHEMA: Izgubio život posle sudara brodova, imao samo 25 godina

Novosti online

19. 01. 2023. u 17:57

TRAGIČNA vest potresla je sport. Na Floridi je poginuo Anton Voks (25), bivši fudbaler Totenhema.

ПОГИНУО БИВШИ ФУДБАЛЕР ТОТЕНХЕМА: Изгубио живот после судара бродова, имао само 25 година

Foto: Arhiva Novosti

On je pronađen onesvešćen nakon što su se sudarila dva broda blizu marina u Majamiju. Ekipa Hitne pomoći je stigla na lice mesta, pokuašli su da izvrše reanimaciju, ali nažalost bezuspešno i mogli su samo da konstatuju smrt.

Voks je prošao školu Totenhema, igrao je za mlađe kategorije i B tim kluba iz Londona, a u Engleskoj je nastupao još za Portsmut.

- Duboko smo pogođeni zbog vesti o odlasku našeg bivšeg fudbalera, Antona Voksa. Misli svih u klubu su sa porodicom i prijateljima u ovom neverovatno tužnom vremenu - stoji u saopštenju Totenhema.

Najviše se istakao igrajući u MLS-u. U januaru 2020. godine postao je član Atlante, da bi potom otišao u Šarlot, u decembru 2021.

BONUS VIDEO: IN MEMORIAM: Odlazak Pelea „kralja“ fudbala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SNIMCI HAOSA: Jeziva tuča huligana zgrozila Evropu! Korišćene štangle, bejzbol palice, motke -  ima teško povređenih (VIDEO)