U SUSRET OLIMPIJSKIM IGRAMA: U Beogradu održana „Olimpijska promenada“

Novosti online

27. 05. 2024. u 17:53

Na 60 dana do početka Letnjih olimpijskih igara koje će se održati u Parizu od 26. jula do 11. avgusta. Olimpijsku promenadu danas organizujemo zajedno sa naša dva komercijalna partnera, koja osvedočeno ulažu i brinu o sportu i sportistima Srbije“

У СУСРЕТ ОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА: У Београду одржана „Олимпијска променада“

foto: oks

Članovi Tima Srbija za Olimpijske igre Pariz 2024, džudisti Strahinja Bunčić, Marica Perišić i Milica Žabić, veslači Nikolaj Pimenov, Jovana Arsić i Martin Mačković, bokserka Sara Ćirković, strelac Damir Mikec, plivač Velimir Stjepanović i kajakaši Anđelo Džombeta, Marko Novaković, Vladimir Torubarov, Stefan Vrdoljak, Anastazija Bajuk, Marija Dostanić i Dunja Stanojev, bili su deo jedinstvene olimpijske promenade. Na početku događaja, ispred „Olimpijskog sata“ na Terazijama, prisutnima su se obratili potpredsednica Olimpijskog komiteta Srbije, Milica Đuričić; direktor direkcije za marketing i komunikaciju, Ljubiša Egelja; menadžer za korporativne komunikacije kompanije Visa za jugoistočnu Evropu, Jovana Tufegdžić; i državni sekretar u Ministarstvu sporta, Marko Kešelj.

Potpredsednica Olimpijskog komiteta Srbije, Milica Đuričić, poželela je dobrodošlicu svima i tom prilikom je izjavila.

 „Dragi sportisti, za samo 60 dana od danas ponovo ćete imati prilike da pokažete da ste veliki šampioni i da, verujemo, ispisujete nove stranice sportske istorije naše zemlje. Na svom putu, u svojim borbama, naporima, odricanjima, treninzima niste sami. Olimpijski komitet Srbije je uz vas svakog dana i zajedno sa svim svojim institucionalnim i komercijalnim partnerima brine o vama. Naš najveći i najvažniji partner u tom procesu svakako je Ministarstvo sporta i koristim i ovu priliku da se u ime Olimpijskog komiteta Srbije, ali i svih sportista zahvalim na vetru u leđima koji dobijamo".

BONUS VIDEO "ISTINA JE..." Reakcija Vladana Milojevića nakon remija na meču Vojvodina - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo fudbaler kojeg Piksi i Rambo Petković dobro pamte