PRUCEV SE NAMETNUO: Ruski fudbaler odlično odigrao za Zvezdu protiv Lehije

Z. Ć.

17. 01. 2023. u 11:30

PRE početka zimskih priprema na "Marakani" su najavili velika očekivanja od Jegora Pruceva, ruskog dvadesetgodišnjaka koji je 11. avgusta 2022. potpisao četvorogodišnji ugovor.

ПРУЦЕВ СЕ НАМЕТНУО: Руски фудбалер одлично одиграо за Звезду против Лехије

FOTO: FK Crvena zvezda

Da se Prucev sve više nameće, pokazala je i prva provera na pripremama u Antaliji.

Crvena zvezda je rutinski savladala poljsku Lehiju sa 3:1, a Rus je odigrao čitavo drugo poluvreme, ofanzivno po levoj strani. Lepo se kretao, bio je aktivan i uočljiv zbog nekoliko lucidnih odigravanja. Dobro se slagao sa Kataijem, koji je u odsustvu povređenog Pešića igrao "lažnog špica".

Sve su to nagoveštaji da bi Jegor mogao da bude osveženje u Milojevićevom timu, naravno ukoliko "natera" trenera da ga više iskoristi. U jesenjem delu, Jegor je odigrao samo 45 minuta u prvenstvenom meču sa Spartakom (3:0), 10. septembra, kuburio je sa povredom, pa je bilo bolje da se sačeka da spreman i zdrav krene na pripreme. One bi za njega mogle da budu odskočna daska ukoliko još ojača i proigra.

Isto važi i za Gruzijanca Iraklija Azarovija, koji je takođe protiv Lehije bio zapažen. Doveden je kao ispomoć neprikosnovenom Milanu Rodiću, imao je nekoliko "plivanja" u prvom delu šampionata, ali u Zvezdi veruju da će isplivati kao dobro rešenje kad se ukaže potreba da uskoči. Posle Lehije, Zvezda će odigrati još pet prijateljskih utakmica u Beleku, a rivali su: Nefči (19. januar), Kopar (21), Dinamo Tbilisi (22), Ludogorec (25) i Austrija Luštenau (27). 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!