NEMANJA GUDELJ IMA NOVI KLUB!? Srbin pakuje kofere iz Sevilje, ali ne putuje daleko (VIDEO)

Novosti online

12. 01. 2023. u 15:24

SRPSKOM reprezentativacu, Nemanji Gudelju, na kraju ove sezone ističe ugovor sa španskom Seviljom. Kako stvari stoje pregovora o nastavku saradnje neće biti, ali je zato jedan drugi klub iz La Lige spreman da bez obeštećenja dovede iskusnog vezistu.

НЕМАЊА ГУДЕЉ ИМА НОВИ КЛУБ!? Србин пакује кофере из Севиље, али не путује далеко (ВИДЕО)

Foto Profimedia

Naime, kako španski "Čiringito" javlja, Gudelj će kao slobodan igrač na kraju sezone preći u Valensiju i nakon 4 godine napustiti „Ramon Sančes Pishuanu“.

U Sevilju je stigao iz Gvanžua, osvojio je Ligu Evrope sa Seviljom 2020. godine igrao je Ligu šampiona, a kako nema dogovora o produžetku saradnje i kako je aktuelna sezona prilično loša evidentno je da sledi rastanak.

31-godišnji Beograđanin u karijeri je nosio dres Brede, AZ Alkmara, Ajaksa, Tianđina, Gvanžua i Sportinga, a Valensija koja mu nudi ugovor od leta bi bila njegov drugi španski klub.

Popularnim "slepim miševima" neophodan je iskusni vezista jer su na Gudeljovoj poziciji solidni ali veoma mladi igrači, pa će Nemanja verovatno na „Mestalju“ doneti sigurnost i čvrstinu.

BONUS VIDEO: PEČAT NAJBOLjEG: Koje rekorde juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)