PARTIZAN KREĆE SA PRIPREMAMA: ''Crno-beli'' se u Antaliji spremaju za nastavak sezone

Novosti online

12. 01. 2023. u 10:55

Fudbaleri Partizana putuju u četvrtak u Tursku na drugi deo priprema pred nastavak sezone u Superligi Srbije i duel protiv Šerifa u Ligi konferencija.

ПАРТИЗАН КРЕЋЕ СА ПРИПРЕМАМА: Црно-бели се у Анталији спремају за наставак сезоне

FOTO: M. Vukadinović

Fudbaleri Partizana će na pripremama odigrati pet utakmica, a najzanimljivija će verovatno biti protiv CSKA iz Moskve, gde će snage odmeriti sa bivšim kapitenom ''crno-belih'' Sašom Zdjelarom.

Fudbaler Partizana Marko Živković istakao je da je iza igrača bila duga pauza ali da su delimično i spremni igrači.

- U ranijem periodu odmor nam je trajao malo manje od mesec dana. Nije bilo lako vratiti se svim aktivnostima. Što se tiče forme, navikli smo da budemo u 'tonusu' i svako od nas je trenirao individualno u pauzi, tako da smo došli delimično spremni - rekao je Živković, preneo je klupski sajt.

Defanzivac Partizana je zatim dodao da će se u Turskoj više fokusirati na same utakmice.

- Prošli smo ovaj deo priprema u Beogradu koji je malo teži, a sad idemo u Belek gde će fokus biti i na utakmicama, u kojima treba da sprovedemo ono što smo radili na treninzima. Spremni smo za to, jer smo više od 20 dana u trenažnom procesu -  dodao je on.

A i štoper Beograđana Siniša Saničanin komentarisao je što će doći do ponovnog susreta sa Zdjelarom.


- Bolje da igramo sa jakim rivalima, pa čak da ne bude rezultat u prvom planu, mada je u Partizanu to gotovo nemoguće. Tamo ćemo se videti i sa Sašom Zdjelarom, što će nam svima biti izuzetno drago -  rekao je Saničanin.

Fudbalere Partizana 16. februara očekuje prvi meč šesnaestine finala Lige konferencija protiv moldavskog Šerifa, a Svetozar Marković ističe da je najvažnije da ekipa u obe utakmice ostvari pobede.

- Najvažnije je da pobedimo sada ove dve utakmice koje nam predstoje, protiv Šerifa. Ali i one su daleko, tako da imamo dosta vremena da se pripremimo - zaključio je Marković.

BONUS VIDEO: PEČAT NAJBOLjEG: Koje rekorde juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a