NAPADAČ NIKAKO DA STIGNE U JUNAJTED: As (zasad) ne može u Premijer ligu

Tanjug

09. 01. 2023. u 22:40

MANČESTER junajted je u potrazi za napadačem. Izbor je pao na Vuta Veghorsta, ali deluje da će "crveni đavoli" morati da se okrenu drugoj opciji.

НАПАДАЧ НИКАКО ДА СТИГНЕ У ЈУНАЈТЕД: Ас (засад) не може у Премијер лигу

FOTO: AP

Bešiktaš, klub za koji trenutno igra Holanđanin demantovao je danas da će reprezentativac "oranja" nastaviti karijeru na "Old Trafordu".

Veghorst je član engleskog Barnlija, ali ima ugovor o pozajmici sa turskim klubom do kraja sezone.

Britanski mediji podsećaju da menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag traži pojačanja u napadu, posle odlaska Kristijana Ronalda u Al Nasr, a prvi na listi želja je holandski fudbaler, koji briljira u Bešiktašu.

- Posle naše utakmice sa Kasimpašom u Superligi Turske pojavile su se informacije da će Veghorst da napusti Bešiktaš. Netačna je informacija da u ugovoru našeg fudbalera postoji izlazna klauzula od 2,5 miliona evra u slučaju ponude iz Premijer lige. Netačna je i vest da će igrač da napusti naš tim u utorak. Veghorst je u potpunosti posvećen Bešiktašu. U slučaju da dođe do promena statusa našeg igrača javnost će biti obaveštena - navodi se u saopštenju Bešiktaša.

Takođe, britanski mediji navode i to da će pregovori između predstavnika Mančester junajteda, Barnlija i Bešiktaša biti nastavljeni narednih dana.

Veghorst je pre Barnlija igrao za Volfsburg, AZ Alkmar, Herakles i Emen. On je za reprezentaciju Holandije postigao pet golova na 18 utakmica.

BONUS VIDEO: IN MEMORIAM: Odlazak Pelea „kralja“ fudbala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)