"DA BUDEM NEZADOVOLJAN U ZVEZDI? TO JE NEMOGUĆE": Aleksandar Dragović o voljenom klubu i ponudama iz inostranstva

Novosti online

31. 12. 2022. u 09:25

ALEKSANDAR Dragović je prethodnih dana bio centralna tema fudbalskih razgovora.

ДА БУДЕМ НЕЗАДОВОЉАН У ЗВЕЗДИ? ТО ЈЕ НЕМОГУЋЕ: Александар Драговић о вољеном клубу и понудама из иностранства

FOTO: FK Crvena zvezda

Sampdorija i Dejan Stanković po svaku cenu žele austrijskog reprezentativca, pojavio se čak i intervju gde je stub odbrane crveno-belih rekao da mu je san da igra u Seriji A.

Iskusni štoper je u intervju za Srbiju Danas sumirao rezultate iz prethodnih 12 meseci i osvrnuo se na brojne spekulacije o potencijalnom odlasku sa Marakane.

- Naporna godina je iza nas, međutim ne možemo reći da smo u potpunosti zadovoljni. Na proleće smo uspeli da izborimo titulu, igrali i Evropu, ali smo očekivali više kada je u pitanju sezona 2022/23. Želeli smo Ligu šampiona i sa te strane moram da kažem da nismo zadovoljni, zatim je došlo i do promene trenera, sve to je uticalo na ekipu. Bilo je i prelepih trenutaka, uspeha, odbranili smo duplu krunu, sve su to značajni momenti za nas. Svesni smo da smo kvalitetna ekipa i da možemo da budemo mnogo bolji nego što smo bili na jesen, a to ćemo i pokazati u nastavku sezone - istakao je Dragović.

Na domaćoj sceni nije moglo bolje, ali je ostao žal za učešćem u Ligi šampiona posle bolnog neuspeha protiv Makabija.

- Svakako da nam je svima teško palo što se nismo plasirali u grupnu fazu Lige šampiona. Došlo je do emotivnog pražnjenja i bilo nam je potrebno vreme kako bismo se ponovo podigli. Međutim, sa druge strane smo svesni da ovo prvenstvo donosi toliko željenu Ligu šampiona. Želimo i našim navijačima da se odužimo što su bili uz tim kada nije baš sve išlo onako kako smo zamislili i da im omogućimo da nas prate u u najvećem evropskom klupskom takmičenju.

Zvezda je na dobrom putu da izbori direktno učešće u narednoj Ligi šampiona.

- Završili smo polusezonu kao jesenji prvaci, mnogo je lakše kada se na pauzu ode sa bodovnom prednošću. Maksimalno ozbiljno moramo da odradimo pripreme posle zaslužene pauze. Imaćemo i više vremena da radimo sa šefom stručnog štaba Milojevićem, s obzirom na to da nije bio takav slučaj od njegovog dolaska zbog gustog rasporeda. Sve to će nam mnogo značiti kako bismo bili konkurentni u Evropi. Ne sumnjam u ekipu, znam da smo sposobni za velika dela.

Krajem jesenje polusezone pojavile su se informacije o interesovanju Trabzona i Austrije Beč, naposletku i Sampdorija, na čelu sa Dejanom Stankovićem je najozbiljnije zagrizla za Dragovića.

- Životna želja mi je bila da zaigram za beogradske crveno-bele, sada se to ostvarilo. Normalno je da se klubovi interesuju, ali ne razmišljam u tom smeru. Igrač sam Crvene zvezde i dok god je tako neću komentarisati natpise.

Na kraju je Dragović demantovao bilo kakve spekulacije da je nezadovoljan u Beogradu.

- Ostvario mi se dečački san. Crvena zvezda je za mene više od kluba, nemoguće je da budem nezadovoljan u voljenom klubu. Želim sa Zvezdom da igram Ligu šampiona i trenutno razmišljam samo u tom pravcu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri