ON NIJE NA PRODAJU: Zvezda odbila milionsku ponudu

Novosti online

29. 12. 2022. u 11:18

FUDBALERI Crvene zvezde su na ceni. Posle Aleksandra Dragovića, Strahinje Erakovića, na red je došao još jedan član šampiona Srbije.

ОН НИЈЕ НА ПРОДАЈУ: Звезда одбила милионску понуду

FOTO: M. Vukadinović

Na „Marakanu” je stigla ponuda za Kingsa Kangvu. Vezistu iz Zambije žele Krila Sovijetov. Rusi su spremni da plate 1,2 miliona evra. Ipak, odgovor na „Marakani” je bio brz, Kangva nije na prodaju. Procena je da vezisti cena može samo da poraste do leta.

Podsetimo, Kings Kangva je u Beograd stigao letos na preporuku Miodraga Grofa Božovića. Plaćen je Arsenalu iz Tule 800 hiljada evra. Po proceni „Transfermarkta” njegova cena je 1,5 miliona evra.

Crvena zvezda želi u najjačem sastavu da krene na proleće u odbranu krune, ali i da počne da formira tim za Ligu šampiona. Sa Kangvom ili bez njega, to ćemo po svemu sudeći da saznamo tek na leto.

Kings Kangva je već na pripremama u Sloveniji pokazao da bi mogao da bude veliko pojačanje. Bio je starter na početku sezone kod Dejana Stankovića. Igrao je na poziciji zadnjeg veznog i nije se snašao. Posle eliminacije iz plej-ofa za Ligu šampiona od Makabija Haife i odlaska Dejana Stankovića, reprezentativac iz Zambije je izgubio mesto startera, ali je ulazio u igru i bio redovna zamena za Gelora Kangu ili Mirka Ivanića.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori