SCENE KOJE SU OBIŠLE SVET: Granit DŽaka je provocirao, a onda su hteli da ga biju i Milenković, i golman Vanja, i Mitrović... (FOTO)

Novosti online

02. 12. 2022. u 22:21

FUDBALSKA reprezentacija Srbije je u petak okončala svoje nastupe u grupnoj fazi Svetskog prvenstva, i to uz vrlo ružne scene koje je izazvao Granit Džaka, švajcarski fudbaler albanskog porekla.

СЦЕНЕ КОЈЕ СУ ОБИШЛЕ СВЕТ: Гранит Џака је провоцирао, а онда су хтели да га бију и Миленковић, и голман Вања, и Митровић... (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Srbija je ispala usled poraza od Švajcarske u trećem kolu, a pred sam kraj tog meča 3. kola grupe G, Džaka je po drugi put na utakmici provocirao "orlove".

Krenuo je na njega Nikola Milenković, potom golman Vanja Milinković Savić, zatim je hteo da se s njim razračuna i Aleksandar Mitrović...

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u foto-galeriji koja je pred vama:

Posetite stranicu "Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022" na portalu "Novosti" i saznajte najnovije, najvažnije i najzanimljivije vesti sa Mundijala čiji je domaćin Katar.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)