KONOR MEKREGOR KUPUJE FUDBALSKOG GIGANTA? Oglasio se Irac i potvrdio pisanja: "Čim sam čuo da su na prodaju, uradio sam to"

Novosti online

09. 11. 2022. u 17:58

VEST da bi čuveni borac Konor Mekgregor mogao uskoro da postane vlasnik jednog fudbalskog giganta centralna je tema ostrvskih medija danas, posebno nakon što je i sam Irac potvrdio namere.

КОНОР МЕКРЕГОР КУПУЈЕ ФУДБАЛСКОГ ГИГАНТА? Огласио се Ирац и потврдио писања: Чим сам чуо да су на продају, урадио сам то

Foto: AP

Pre nekoliko dana šokantnu vest objavio je poznati novinar David Ornštajn. On je tada naveo kako su vlasnici Liverpula, "Finvej sport grupa" odlučili da je klub na prodaju, a da bi upravo Mekgregor mogao da bude njihov naslednik.

foto: EPA

U poslednjim sezonama Liverpul je ostvario sjajne rezultate, a posebno se tu izdvaja period od dolaska Klopa u klub.

Iako je Nemac sve vreme imao sjajne odnose sa svojim poslodavcima, desilo se nešto iznenađujuće čak i za trenera tima sa "Enfilda", vlasnici su i definitivno odlučili da napuste kormilo tima.

Navijači su u šoku jer su bili prezadovoljni načinom na koji je Liverpul funckionisao pod njihovim mandatom klubu, a sada postoji bojazan da će novi vlasnik biti neko kome sport i rezultati nisu na prvom mestu, nego samo lični profit.

Foto: EPA-EFE/Paul Ellis/POOL

Kao glavni kandidat sada je isplivao Konor Mekgregor, a sve je putem društvene mreže Tviter potvrdio i čuveni Irac.

- Voleo bih to. Već sam tražio sve potrebne informacije oko kupovine. Čim sam čuo da su na prodaju, uradio sam to. Kakva dešavanja. Kakav klub - napisao je Mekregor i pokrenuo lavinu u Engleskoj.

Jasno je da je spreman da kupi Liverpul, ali veliko je pitanje da li bi navijači ovog kluba bili zadovoljni sa ovim razvojem događaja.

Podsetimo, Mekgregor je već pokušao da kupi Mančester junajted, ali je zbog komplikacija odustao od toga. Takođe je istakao i da je veliki navijač "crvenih đavola", velikog rivala Liverpula, tako da Irac možda neće biti rado viđen gost u gradu "Bitlsa".

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEOSNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri