"NAJLEPŠI POKLON ZA ROĐENDAN!" Milan Borjan: Pokazali smo karakter i koliko volimo Zvezdu

Novosti online

23. 10. 2022. u 21:56

CRVENA zvezda je u jednoj neverovatnoj utakmici pobedila Radnički iz Niša sa 2:1, a utiske posle meča izneo je kapiten crveno-belih Milan Borjan.

НАЈЛЕПШИ ПОКЛОН ЗА РОЂЕНДАН! Милан Борјан: Показали смо карактер и колико волимо Звезду

FOTO: FK Crvena zvezda

Golman šampiona Srbije je danas napunio 35 godine, a ne krije da mu je današnji trijumf jedan od najlepših poklona za rođenadn.

- Neverovatan osećaj. Svaka čast momcima na borbi i zalaganju. Mislim da smo odigrali jednu fenomenalnu utakmicu, jedino što nismo imali tu sreću da ranije postignemo gol. Ipak, na kraju smo osvojili tri boda i to je najbitnije. Ovo mi je jedan od najlepših poklona za rođendan - rekao je Borjan.

Igrači Zvezde nisu odustajali i kako se kraj utakmice bližio. Pogodak za pobedu postigao je Aleksandar Pešić u sedmom minutu nadoknade.

- Svi mi znamo da za ovaj grb moramo dati maksimum. Pokazali smo karakter, koliko volimo Crvenu zvezdu i šta bi sve učinili za nju. Odigrali smo veoma dobar meč, na teškom terenu i još jednom čestitam momcima. Hvala navijačima na podršci u ovolikom broju. Još jednom smo pokazali da je Zvezda veliki klub.

Navijači su Borjanu na kraju meča optevali pesmu i na taj način mu čestitali rođendan.

- Posle supruge i sina, pesma je najlepša čestitka za rođendan i hvala navijačima na tome. Moje je da radim i da se trudim, a njihovo da navijaju i da nas podržavaju ovako kao što i rade. Oni su naš 12. igrač. Hvala im na pesmi i na skandiranju. Voli ih Milan Borjan.

Kapiten crveno-belih imao je samo reči hvale za Pešić, dvostrukog strelca na meču sa Radničkim.

- A šta da mu kažem... Dečko zna šta treba da uradi u pravom trenutku. Mogu ljudi da pričaju šta hoće, ali on je neverovatan, pre svega čovek, a onda i špic. To je pokazao mnogo puta. Kad je teško, tu je i hvala mu na ovakvom poklonu za rođendan. Čestitam mu i neka nastavi ovako - zaključio je Milan Borjan.

Podsetimo, Zvezda u četvrtak od 18.45 na stadionu "Rajko Mitić" igra protiv Trabzona utakmicu 5. kola Lige Evrope.

BONUS VIDEO: KAKVA DRAMA U NIŠU: Aleksandar Pešić u 97. minutu doneo veliki trijumf Zvezdi protiv Radničkog

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

(UŽIVO) PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za