NAPREDAK DOLAZI U HUMSKU: Pretnja Krstićevi prekidi

Z. Ćorović

20. 10. 2022. u 11:56

NAPREDAK je jedna od retkih domaćih ekipa koja ne dolazi bojažljivo i stidljivo u Beograd, već sa namerom da se pošteno isprsi večitima. Kruševljani su prošle sezone bili fatalni za Partizan (0:0), ove su namučili Zvezdu na "Marakani" (0:1), tako da se od njih očekuje da pruže snažan otpor i večeras u Humskoj, u novom dvoboju sa crno-belima.

НАПРЕДАК ДОЛАЗИ У ХУМСКУ: Претња Крстићеви прекиди

Nemanja Krstić na meču sa Zvezdom Foto M. Vukadinović

- Uspeli smo da remiziramo prošle sezone na Partizanovom stadionu što je Zvezda iskoristila i posla toga preuzela prvo mesto na tabeli, koje je zadržala do kraja - podseća Nemanja Krstić, ofanzivni vezista Napretka. - Sada su crno-beli u sjajnoj formi otkako ih je preuzeo Gordan Petrić i biće mnogo teško da ih opet iznenadimo. Nismo u situaciji da pretimo, ali ako nemamo nadu i pozitivan stav, onda ne treba ni da dolazimo na utakmicu. Najgore je kada se kaže "nemamo šta da izgubimo" jer je svaki bod važan, pogotovo kada se osvoji protiv večitih.

Najjače Napretkovo oružje u ovom šampionatu su prekidi. Krstić ih sjajno izvodi, njegovi centaršutevi iz kornera i slobodnjaka su "pola gola". Uz dva postignuta pogotka, upisao je čak pet asistencija, po čemu je jedan od vodećih igrača Superlige.

- Drago mi je što smo nekoliko važnih pobeda ostvarili posle mojih proigravanja. Mnogo radimo i na defanzivnim i na ofanzivnim prekidima, naš trener Dušan Đorđević je poznat po tome da njegove ekipe primaju malo golova. Ukazao mi je poverenje, dao slobodu, a i moji saigrači dobro napadaju loptu u tim situacijama. Opasni smo iz prekida, sigurno je da ćemo i kroz igru pokušati da ugrozimo Partizanov gol - hrabro najavljuje Krstić, kome ugovor sa Napretkom ističe na leto i već sad ima nekoliko odličnih ponuda iz inostranstva.

BONUS VIDEO: Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEMAČKA U ŠOKU ZBOG SOPSTVENE REPREZENTACIJE: Alo! Podržavate propagandu Vladimira Putina!