"RONALDO NE TRENIRA, SAMO MISLI NA ŽENE": Silviju Berluskoniju ove reči na jedno uvo ušle, na drugo izašle

Novosti online

25. 09. 2022. u 18:38

ITALIJANSKI trener Fabio Kapelo priznao je da je 2007. dok je bio trener Reala morao da proda slavnog brazilskog fudbalera Ronalda, prenose italijanski mediji.

РОНАЛДО НЕ ТРЕНИРА, САМО МИСЛИ НА ЖЕНЕ: Силвију Берлусконију ове речи на једно уво ушле, на друго изашле

Foto: EPA

Ronaldo je od 2002. do 2007. igrao za Real. Brazilac je u januaru 2007. prešao u Milan uz obeštećenje od osam miliona evra.

- Velika je odgovornost biti trener Reala. U mom drugom mandatu odlučili smo da prodamo Ronalda i da dovedemo Antonija Kasana kako bismo dobili pobedničku atmosferu u timu. Deset utakmica pre kraja nadoknadili smo devet bodova zaostatka za Barselonom, čime se i danas ponosim - rekao je Kapelo.

Foto: EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

On je potom objasnio kako je Ronaldo završio u Milanu.

- Sećam se kako me tadašnji predsednik Milana Silvio Berluskoni zvao da bi me pitao šta mislim o Ronaldu. Rekao sam mu da ne trenira i da voli zabave i žene. Rekao sam da će biti greška ako ga dovede u Milan. Narednog dana sam u novinama video da je Ronaldo završio u Milanu - prisetio se Kapelo.

foto: EPA

Ronaldo je za Milan odigrao samo 20 utakmica i postigao je devet golova.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

RODILA MU DVA SINA: Ovaj sportista je bivši Lidijin muž