"RONALDO NE TRENIRA, SAMO MISLI NA ŽENE": Silviju Berluskoniju ove reči na jedno uvo ušle, na drugo izašle

Novosti online

25. 09. 2022. u 18:38

ITALIJANSKI trener Fabio Kapelo priznao je da je 2007. dok je bio trener Reala morao da proda slavnog brazilskog fudbalera Ronalda, prenose italijanski mediji.

РОНАЛДО НЕ ТРЕНИРА, САМО МИСЛИ НА ЖЕНЕ: Силвију Берлусконију ове речи на једно уво ушле, на друго изашле

Foto: EPA

Ronaldo je od 2002. do 2007. igrao za Real. Brazilac je u januaru 2007. prešao u Milan uz obeštećenje od osam miliona evra.

- Velika je odgovornost biti trener Reala. U mom drugom mandatu odlučili smo da prodamo Ronalda i da dovedemo Antonija Kasana kako bismo dobili pobedničku atmosferu u timu. Deset utakmica pre kraja nadoknadili smo devet bodova zaostatka za Barselonom, čime se i danas ponosim - rekao je Kapelo.

Foto: EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

On je potom objasnio kako je Ronaldo završio u Milanu.

- Sećam se kako me tadašnji predsednik Milana Silvio Berluskoni zvao da bi me pitao šta mislim o Ronaldu. Rekao sam mu da ne trenira i da voli zabave i žene. Rekao sam da će biti greška ako ga dovede u Milan. Narednog dana sam u novinama video da je Ronaldo završio u Milanu - prisetio se Kapelo.

foto: EPA

Ronaldo je za Milan odigrao samo 20 utakmica i postigao je devet golova.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)