ZNALI ZA POGBINE MUKE: Nova otkrića u vezi sa pretnjama francuskom fudbaleru

G. ČVOROVIĆ

25. 09. 2022. u 10:15

DEO stručnog štaba fudbalske reprezentacije Francuske bio je u toku sa onim kroz šta je prolazio Pol Pogba, koga su maskirane i naoružane osobe proletos privele i ucenile na 13 miliona evra, otkrili su juče ovdašnji mediji.

ЗНАЛИ ЗА ПОГБИНЕ МУКЕ: Нова открића у вези са претњама француском фудбалеру

Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Od stalnog dopisnika "Novosti" iz Pariza

Pogba je o tome krajem marta razgovarao sa Moamedom Sanadžijem, zaduženim za bezbednost reprezentativaca i požalio mu se na tešku situaciju kroz koju prolazi. Sanadži je za bezbednost "trikolora" odgovoran još od 2004. Mediji u Francuskoj su došli do zapisnika sa svedočenja Sanadžija u policiji iz avgusta, povodom ove afere.

- Ispričao mi je da se ne oseća dobro i da proživljava naročito ozbiljnu situaciju. Želeo je da to prestane. Hteo je pomoć Francuske - ispričao je, između ostalog, bezbednjak "petlova".

On je, prema pisanju medija, preneo i Pogbine reči da su "ti ljudi bili i kod njega u Mančesteru", da su ga blokirali u ulazu jedne zgrade i da je bio zabrinut za bezbednost svoje supruge i dece. U javnosti se sada postavlja pitanje ko je sve saznao u reprezentaciji šta se dešava Pogbi i da li su mu i koliko pomogli. Za Sanadžija ističu da je blizak selektoru Dešanu.

Procurilo je i da je Pogba u istrazi pokazao poruku u kojoj piše da ima pet dana da isplati traženi novac, inače će mu "imidž biti uništen".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije