VLAHOVIĆ I KOSTIĆ NAPADAJU PARIŽANE: Utakmica na "Parku prinčeva" šlager na otvaranju Lige šampiona

N. I.

06. 09. 2022. u 12:00

ČEKANjE se isplatilo. U danima kada je svet već počeo da skuplja sličice za Mundijal u Kataru, najskuplje fudbalske zvezde i najbolji klupski fudbal počećemo da gledamo od večeras.

ВЛАХОВИЋ И КОСТИЋ НАПАДАЈУ ПАРИЖАНЕ: Утакмица на Парку принчева шлагер на отварању Лиге шампиона

Foto: Profimedia

Nova sezona Lige šampiona, najbogatijeg takmičenja UEFA počinje prvom rundom od osam mečeva, dok će isto toliko biti odigrano sutra.

Pažnju navijača u Srbiji, ali i sveta, najviše će da privuče gostovanje Juventusa u Parizu. Pari Sen Žermen, koji se kvalitetom, budžetom, imenima i prezimenima fudbalera u timu savršeno uklapa u glamur elite (Mesi, Nejmar, Mbape, Ramos...), večeras od 21 čas na "Parku prinčeva" dočekuje goste iz Torina.

Trener crno-belih Masimilijano Alegri je u prestonicu Francuske doveo odmorne igrače željne dokazivanja. U sastavu bi od starta trebalo da zaigraju Filip Kostić i Dušan Vlahović. Novi tandem Juventusa, ali provereni aduti reprezentacije Srbije, mogli bi da prave velike probleme odbrani domaćina. Pogotovo zbog činjenice da je Vlahović potpuno odmoran za premijeru LŠ, jer u subotu nije igrao u Firenci.

Zanimljivo je da je Juve u Pariz doputovao sa mršavim utiskom i remijem iz kola Serije A, kada je u gostima remizirao sa Fiorentinom (1:1, asistencija Kostića).

Biće spektakularno i na ostalim terenima. Real kreće u odbranu titule prvaka Evrope iz Glazgova, gde ga čeka euforični Seltik, koji je u subotu u gradskom derbiju deklasirao Rendžers sa 4:0. A zeleneo-beli su bili ubedljivi i pre toga, protiv Ros Kauntija (4:1) i pogotovo Dandi junajteda (9:0). Ipak, Madriđani verovatno znaju način kako da ohlade vruće glave i srca slavnog škotskog tima.

Sevilja, u kojoj je značajnu minutažu počeo da dobija Nemanja Gudelj (Marko Dmitrović sedi na klupi), dočekuje Mančester siti s goropadnim Erlingom Holandom. Tim iz Andaluzije nije u sjajnom raspoloženju pošto je pretrpeo ubedljiv poraz od Barse (0:3).

KVOTE ZA PEHAR

1. M. siti 3,50

2. Liverpul 6,00
3. PSŽ 6,50
4. Bajern 7,00
5. Real M. 10,00

* Kladionica "Vilijem Hil".

MILIONI, MILIONI...

PLASTIČAN prikaz koliko je LŠ društvo milionera leži u nagradama koje je UEFA obezbedila. Pobeda u grupnoj fazi se plaća 3,15 miliona evra, remi je milion. Plasman u osminu finala je 10,8 miliona, četvrtfinalista će dobiti 12 miliona, polufinalista 14,1 milion, poraženi u finalu 17,5 miliona, a prvak Evrope 22,6 miliona evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)